Andrés Vilca Mamani, Erika Beatriz Garcia Castro, Luzbeth Lipa Tudela, Ernesto Calancho Mamani, Ruth Mery Cruz Huisa
págs. 9-18
Evidence-based formulation and overall acceptability of spirulina-enriched functional ice cream
Sofía Lorena Bohórquez Medina, Andrea Lisbet Bohórquez Medina, Rosa Alejandra Longa López
págs. 19-29
Hospital malnutrition and stroke: a study of nutritional riskand patient outcomes
Khairil Anwar, Astuti Nurpudji Taslim, A.Yasmin Syauki, Abdul Muis, Nurainun Rani, Agussalim Bukhari
págs. 30-35
Nadimin Nadimin, Sirajuddin Sirajuddin, Sella Nur Afifah, Veni Hadju, Bohari Bohari
págs. 36-45
Utilizing applications Nutrihas Pro for calculated fluid and electrolyte requirements for patient
Christine Rogahang, Astuti Nurpudji Taslim, A.Yasmin Syauki, Agussalim Bukhari, Aminuddin Aminuddin, Nur Ashari
págs. 45-50
Adriana Alejandra Marquez Ibarra, Edith Valbuena Gregorio, Laura Barrera Hernández, Marco Antonio López Mata
págs. 51-60
Panggulu Ahmad Ramadhani Utoro, Agustu Sholeh Pujokaroni, Qurratu Aini, Bernatal Saragih
págs. 61-68
Relationships between psychological, clinical aspects and eating behavior in individuals with diabetes: cross-sectional study
Mihrican Kacar, Filiz Yangılar, Sevil Karahan Yilmaz, Nazife Yilmaz
págs. 69-75
Aplicación de nisina y lactobacillus plantarum como bioconservantes en salchicha a partir de dos especies de pescados:: tilapia (Areochromis niloticus) y paiche (Arapaima gigas).
Juan Alejandro Neira Mosquera, Jonathan Alberto Guayan Patiño, S.N Sánchez Llaguno, Karol Yannela Revilla Escobar, Jhonnatan Placido Aldas Morejon, Naga Raju Maddela, Azucena Elizabeth Bernal Gutiérrez
págs. 76-85
Luzvid Joalyn Villavicencio Montes, María de los Ángeles Vasco Vargas, Aaron Daniel Andrade Mogrovejo, Edith Rosana Huamán Guadalupe
págs. 86-95
Red guava (Psidium guajava L) juice increases hemoglobin levels in female adolescent
Gusti Ayu Tirtawati, Kusumiyati Kusumiyati, Meivy Rompas, Maria Terok, Lorrien Grace Runtu, Vega Roosa Fione, Yulien Adam, Sesca Diana Solang
págs. 96-102
Kevin Gabriel Armijo Valverde, Ketty Elena Meneces Zapatier, Edgar Rolando Morales Caluña, Karla Estefanía Villafuerte Llantuy
págs. 103-108
págs. 109-116
Comparative analysis of malnutrition screening tools in predicting mortality in critically ill patients: SGA, GLIM, and mNutric Score.
Rury L. Saptari, Astuti Nurpudji Taslim, A.Yasmin Syauki, Raymond Liem, Yulia Wullur, Suryani As'ad, Agussalim Bukhari
págs. 117-121
Yuliana Gomez Rutti, Janet Gordillo Cortaza, Marco Alexi Taboada García, Isabel Margot Acevedo Rique, Eduardo Edison Vélez Pillco
págs. 122-127
Risk of hospital malnutrition, inflammatory markers, and medical nutrition therapy in digestive surgery patient: a retrospective cohort study from eastern indonesia
Kartika Marola, Agussalim Bukhari, Nurpudji Astuti Daud, Warsinggih Warsinggih, Aminuddin Aminuddin, Marniar Marniar
págs. 128-136
Comparison between patients who have undergone cancer surgery based on MST value: a retrospective study
Wina Adrian, Suryani As'ad, Prihantono Prihantono, Astuti Nurpudji Taslim, Nur Ashari
págs. 137-142
Maya Rosmaria Puspita, Aminuddin Aminuddin, Astuti Nurpudji Taslim
págs. 143-148
Hospital malnutrition in chronic kidney disease: a retrospective cohort study from eastern Indonesia.
Pingkan Krisna Priskila Kotha, Haerani A. Rasyid, Nurpudji Astuti Daud, Suryani As'ad, Agussalim Bukhari
págs. 149-156
Efecto del consumo de polifenoles sobre biomarcadores de inflamación y endotoxemia en personas con obesidad: una revisión sistemática
Luz Adriana López González, Clara Helena González Correa, Elcy Yaned Astudillo, Felipe Jaramillo
págs. 157-167
The relationship between water intake and the progression of urine albumin-creatinine ratio in patients with chronic kidney disease: A cohort-prospective study.
Mulyanti Sulastri, Haerani A. Rasyid, Aminuddin Aminuddin, Suryani As'ad, Nurpudji Astuti Daud, Nur Ainun Rani
págs. 168-175
Ma. del Carmen Olvera Castillo, Josefina Gallegos Martínez, Jaime Reyes Hernández
págs. 176-184
Estado metabólico como predictor de enfermedadcardiovascular en una cohorte laboral: más allá del índice de masa corporal
Juan Carlos Bustamante, Fiorella Elvira Zuzunaga Montoya, Jhosmer Ballena Caicedo, Lupita Ana Maria Valladolid Sandoval, Luisa Erika Milagros Vásquez Romero, Joan A Loayza Castro, Carmen Ines Gutiérrez de Carrillo, Víctor Juan Vera Ponce
págs. 185-194
Esther P. García Herbozo, Gerald Lévano Pachas, Erika Jauregui Romero, Carmen Fiorella Martinelli Mejía, Jose A. J. Gómez La Rosa, Luis Pavel Palomino Quispe
págs. 195-205
Javier Armando Villanueva Huallpa, Mariano Gallo Ruelas, Oscar Huamán Gutiérrez
págs. 206-211
Gian Pierre Gomez Herrera, Mariano Gallo Ruelas, Oscar Huamán Gutiérrez
págs. 212-218
Anthony Elias Guerrero Veliz, Jonathan Arguello Cedeño, Karol Yannela Revilla Escobar, Jhonnatan Placido Aldas Morejon
págs. 219-226
Comparación de los efectos de los cereales sobre la composición corporal en un modelo murinométrico
Edith Tello Palma, Maritza Choque Quispe, Luz Marina Teves Ponce, Myrian E. Pacheco Tanaka, Rossana Gómez Campos, Marco Cossio Bolaños
págs. 227-232
Oswaldo Bolaños Ladinez, Cecilia Arteaga Pazmiño, Rebeca Sánchez Sánchez, Geovanny Alvarado Villa, Evelyn Frías Toral
págs. 233-240
Interacción entre el ion cúprico y el fruto del camu camu (Myrciaria dubia):: Generación de radicales libres
Henry Guija Guerra, Luzmila Troncoso, Emilio Teodoro Guija Poma
págs. 241-249