Linked Data como herramienta en el ámbito de la nutrición
Rubén Míguez Pérez, Juan Manuel Santos Gago, Víctor M. Alonso Rorís, Luis Álvarez Sabucedo , Fernando A. Mikic Fonte
págs. 323-332
Nutrición en pancreatitis aguda
Francisco Javier García Alonso, Elena Garrido Gómez, José Ignacio Botella Carretero, J. Pérez Lasala, Ana Cano Ruiz, Víctor Moreira Vicente
págs. 333-340
Nutrición enteral en el paciente neurológico;: ¿es suficiente el contenidoen vitamina D en las fórmulas de uso habitual?
Francisco Botella Romero, José Joaquín Alfaro Martínez, V. Luna López, I. Galicia Martín
págs. 341-348
Micronutrientes en cirugía bariátrica
María José Amaya García, Francisco Javier Vílchez López, Cristina Campos Martín, Pilar Sánchez Vera, José Luis Pereira Cunill
págs. 349-361
Multidisciplinary care in cystic fibrosis; a clinical-nutrition review
Adriana Haack, Maria Rita Carvalho Garbi Novaes
págs. 362-371
Importancia de la nutrición en enfermos con encefalopatía hepática
Juan Jurado García, G. Costán Rodero, Alfonso Calañas Continente
págs. 372-381
The influence of endotoxemia on the molecular mechanisms of insulin resistance
Ana Paula Boroni Moreira, R.C.G. Alfenas
págs. 382-390
La epidemiología y los factores de riesgo de los trastornos alimentarios en la adolescencia: una revisión
M.L. Portela, H. Da Costa Ribeiro Junior, Marisol Mora Giral, Rosa María Raich
págs. 391-401
Poisonous mushrooms; a review of the most common intoxications
A.D.L. Lima, Renata Costa Fortes, Maria Rita Carvalho Garbi Novaes, S. Percário
págs. 402-408
Efectos adversos de la nutrición parenteral en pacientes oncológicos: revisión sistemática
Carmina Wanden-Berghe Lozano , Javier Sanz Valero , Abelardo García de Lorenzo y Mateos, G. Martín Peña, M. Cervera, Luis Miguel Luengo Pérez, Tomás Martín Folgueras, Lucía Laborda González
págs. 409-418
Verónica Abilés, Miguel A. Martínez Olmos , Miguel Ángel Escartí Usó, Irene Bretón Lesmes, Emilia Cancer Minchot, Noelia Peláez Torres, Visitación Álvarez de Frutos, Jesús Manuel Culebras Fernández, Rose-Anne Mazure
págs. 419-424
Hypoglycemic effect of Lupinus mutabilis in healthy volunteers and subjects with dysglycemia
M. Fornasini, José Castro Burbano, Elena Villacrés, L. Narváez, Mª P. Villamar, Manuel Eduardo Baldeón
págs. 425-433
M.ª Alicia Camina Martín, S. Barrera Ortega, L. Domínguez Rodríguez, Carmen Couceiro Muiño, Beatriz de Mateo Silleras, María Paz Redondo del Río
págs. 434-440
Nutritional orientation, knowledge and quality of diet in heart failure randomized clinical trial
F. Donner Alves, Gabriela Correa Souza, S. Brunetto, Ingrid Dalira Schweigert Perry, Andreia Biolo
págs. 441-448
Nutritional value of Agaricus sylvaticus; mushroom grown in Brazil
J. Vinhal Costa Orsine, Maria Rita Carvalho Garbi Novaes, E. Ramírez Asquieri
págs. 449-455
Prevalence of diabetes in a cancer population in a Malaga hospital
Ana Mª Sánchez Peralta, María Jesús Oliveras López, R. Pérez González, Fernando Martínez Martínez, Herminia López García de la Serrana
págs. 456-462
Isabel Cerrillo, María-Soledad Fernández-Pachón, María de los Ángeles Ortega de la Torre, Eva María Valero Blanco, F.M. Martín, Ignacio Jáuregui Lobera, Genoveva Berná
págs. 463-468
Prevalence of malnutrition and its etiological factors in hospitals
Rosa Burgos Peláez, Belén Sarto Guerri, I. Elío, Mercedes Planas Vilà, María Forga, Ana Cantón Blanco, Roser Trallero Casañas, Mª J. Muñoz, D. Pérez, Anna Bonada i Sanjaume, Emili Saló i Boix, María Lecha Benet, G. Enrich, Jordi Salas Salvadó
págs. 469-476
D. Sat Muñoz, A. de J. Morán Mendoza, P. Solano Murillo, Luz María Adriana Balderas Peña, D. Rivera Morales, A. Íñiguez Virgen, Ana Leticia Salcedo Rocha, Javier Eduardo García de Alba García
págs. 477-482
Perceived migraine triggers; do dietary factors play a role?
Fernanda Camboim Rockett, K. Castro, V. Rossoni de Oliveira, A. da Silveira Perla, M.L. Fagundes Chaves, Ingrid Dalira Schweigert Perry
págs. 483-489
F.S. Caporossi, C. Caporossi, D. Borges Dock-Nascimento, J. E. de Aguilar-Nascimento
págs. 490-495
L. Lima de Araújo, J. Maciel Barbosa, A.P. Gomes, A. Oliveira dos Santos, F. Pedrosa
págs. 496-503
M. Bosch, M. Méndez, M. Pérez, Andreu Farrán Codina, M.C. Fuentes, J. Cuñé Castellana
págs. 504-509
K.C. Queiroz, I. Novato Silva, R.C.G. Alfenas
págs. 510-515
Evaluación nutricional del paciente con cáncer
Karen Valenzuela Landaeta, Pamela Rojas, K. Basfi-fer
págs. 516-523
Deficient selenium status of a healthy adult Spanish population
E. Millán Adame, Daniela Ioana Florea, L. Sáez Pérez, Jorge Molina López, B. López González, Antonio Jesus Pérez de la Cruz, Elena María Planells del Pozo
págs. 524-528
Pilar Llopis Salvià, P. Luna Calatayud, Juan Antonio Avellana Zaragoza, Ricardo Bou Monterde
págs. 529-536
Mª E. González Sánchez, A. Rivera Torres, Luis Juan Morán Fagúndez
págs. 537-541
Nutritional assessment associated with length of inpatients' hospital stay
H.G. Valente da Silva, S.O. Santos, N.O. Silva, F.D. Ribeiro, L.L. Josua, A.S.B. Moreira
págs. 542-547
Palm tree syrup; nutritional composition of a natural edulcorant
Gara Luis González, Carmen Rubio Armendáriz, Ángel Gutiérrez Fernández, Cintia Hernández Sánchez, Dailos González Weller, Consuelo Revert Gironés , A. Castilla, Pedro Abreu Sánchez, Arturo Hardisson de la Torre
págs. 548-552