págs. 497-498
Nutritional profile and mortality in patients undergoing percutaneous endoscopic gastrostomy
Marcelo Campos Appel da Silva, Priccila Zuchinali, Rogério Fleck de Oliveira, Caroline Schardong Boligon, Caroline Riella, Gabriela Soranço Salazar
págs. 499-503
Accidental enteral feeding tube dislodgement with the use of a dedicated feeding tube attachment device versus adhesive tape as the securing method: a randomized clinical trial
M. C. Silva de Assis, Andreia Barcellos Teixeira Macedo, Cláudia Hallal Alves Gazal, Célia Mariana Barbosa de Souza Martins, Luciana Verçoza Viana
págs. 504-509
Evaluación del grado de adherencia a las recomendaciones nutricionales en el paciente crítico
Luis Serviá Goixart, Juan Carlos López Delgado, Teodoro Grau Carmona
págs. 510-516
Citlalli Álvarez Zaragoza, Edgar Manuel Vásquez Garibay, Andrea García Contreras, Alfredo Larrosa Haro, Enrique Romero Velarde, Alejandro Rea Rosas, José Luis Cabrales de Anda, Israel Francisco Vega Olea
págs. 517-525
Claudia Cecilia Radilla Vázquez, Rey Gutiérrez Tolentino, Salvador Vega y León, María Radilla Vázquez, Marta Coronado Herrera, R. Muro Delgado
págs. 526-537
Edson Bustos, Yasna Franulic, Javiera Messina, Salesa Barja
págs. 538-544
Is there gender discrimination in full breastfeeding in Mexico?
Edgar Manuel Vásquez Garibay, Elizabeth Guzmán Mercado, Alfredo Larrosa Haro, Nelly Carolina Muñoz Esparza
págs. 545-551
Evelia Edith Oyhenart, Luis Eduardo Castro, Mariela Garraza, María Florencia Cesani, María Fernanda Torres, Fabián A. Quintero, Silvia Lucrecia Dahinten, Emma Laura Alfaro Gómez, Ignacio Felipe Bejarano, Rafael Carrillo, Norma Dip, D. B. Lomaglio, María Dolores Marrodán Serrano, Natalia Menecier, Bárbara Navazo, Estela M. Román, María Lorena Zonta, José E. Dipierri
págs. 552-562
Erick Alberto Rivera Comparán, Samantha Irene Ramírez Cruz, Miguel Angel Villasís-Keever, Jessie Nallely Zurita Cruz
págs. 563-570
Vitamin D concentrations among older adults according to physical disability status: NHANES 2007-2014
Carlos H. Orces
págs. 571-577
Verenna Dalmazzo, Álvaro Ponce, Pedro Delgado Floody, Vanessa Carrasco Alarcón, Cristian Martínez Salazar
págs. 578-582
Natália Yumi Noronha, Marcela A. S. Pinhel, Carolina F Nicoletti, Driele Cristina Gomes Quinhoneiro, Vitor Caressato Pinhanelli, Bruno A. P. de Oliveira, Cristiana Cortes Oliveira, Heitor Bernardes P. Delfino, Leticia Santana Wolf, Fabiani Gai Frantz, Julio Sergio Marchini, C. Barbosa Nonino
págs. 583-588
L. Mardones, Fanny Petermann, María Adela Martínez, Ana María Leiva Ordoñez, Claudia Troncoso Pantoja, Miquel Martorell Pons, Natalia Ulloa, Nicole Francisca Lasserre Laso, Francisco Pérez Bravo, Carlos Celis Morales , Marcelo Villagrán
págs. 589-598
Michelle T. F. Reichmann, Solano Todeschini, Nicholas Setter, Regina Maria Vilela, Rosana B. Radominski
págs. 599-603
Carolina F Nicoletti, Raquel G. Azevedo, Marcela A. S. Pinhel, Heitor Bernardes P. Delfino, C. Barbosa Nonino
págs. 604-610
Nelly Carolina Muñoz Esparza, Edgar Manuel Vásquez Garibay, Alfredo Larrosa Haro, Enrique Romero Velarde
págs. 611-617
Use of different segmental multi-frequency bioelectrical impedance devices for analysis of body composition in young adults: comparison with bioelectrical spectroscopy
Dartagnan Pinto Guedes, Jean Carlos Calabrese, Paulo Marcelo Pirolli
págs. 618-625
Screening of nutritional risk: assessment of predictive variables of nutritional risk in hospitalized patients in a second-level care center in Mexico
Jorge Luis Gutiérrez De Santiago, Sandra Aguilar Valdez, Myrella Leticia Casas Robles, Idalia Garza Veloz, Vicente Ortega Cisneros, Margarita de la Luz Martínez-Fierro
págs. 626-632
Gabriela Leal-Escobar, Ivan Armando Osuna Padilla, Karla Berenice Cano Escobar, Bernardo Moguel González, Héctor Pérez Grovas, Silvia Ruiz Ubaldo
págs. 633-639
Organic food consumption: is it possible to develop public policy? A case study of Medellín
Luz Stella Álvarez Castaño, Martha Alicia Cadavid, Shirley Daniela Quintero Vergara, Ximena Martínez Bedoya, Luisa María Ríos Paniagua
págs. 640-646
Jessenia Hernández Elizondo, Andrea Solera Herrera, Elizabeth Carpio Rivera, Alejandro Salicetti Fonseca, David Hortigüela Alcalá
págs. 647-657
Adherencia al patrón de dieta mediterránea y autoconcepto en adolescentes
Wanesa Onetti Onetti, Leandro Álvarez Kurogi, Alfonso Castillo Rodríguez
págs. 658-664
Oscar Geovanny Enríquez Martínez, Vivian Cristine Luft, C. Perim de Faria, María del Carmen Bisi Molina
págs. 665-673
Gizem Özata Uyar, Ayfer Beyaz Coşkun, Gökhan Gökalp, Eda Koksal
págs. 674-680
Estudio exploratorio del vegetarianismo en restauración colectiva
Alejandro Martínez, Gaspar Francisco Ros Berruezo, Gema Nieto Martínez
págs. 681-690
Carmen Varela, Camila Oda Montecinos, Carmina Saldaña García
págs. 691-697
Álvaro Huerta Ojeda, Osmary Contreras Montilla, Sergio Ignacio Galdames Poblete, Carlos Jorquera Aguilera, Rodrigo Fuentes Kloss, Rafael Guisado Barrilao
págs. 698-705
Raquel Vaquero Cristóbal , Juan Alfonso García Roca, Mario Albaladejo, Mercedes Fernández Alarcón, Francisco Esparza Ros
págs. 706-713
Efficacy of urine urea nitrogen measurement to assess the compliance with protein restricted diets
Victoria Pérez, G. Barrera, S. Hirsch, Eduardo Lorca, D. Bunout
págs. 714-717