The effect of dietary wheat bran on sucrose-induced changes of serum glucose and lipids in rats
Mousa N. Ahmad, Hamid Rabah Takruri
págs. 1636-1644
Mª del Carmen García Rodríguez, Rodrigo Aníbal Mateos Nava, M.A. Altamirano Lozano
págs. 1645-1652
Gabriela dos Santos Pérez, Lucimeire Santana dos Santos, Gabriele dos Santos Cordeiro, Gardênia Matos Paraguassú, Daniel Abensur Athanazio, Ricardo David Couto, Tereza Cristina Bonfim de Jesus Deiró, Raul Manhães de Castro, Jairza Maria Barreto Medeiros
págs. 1653-1658
Factors related to total energy expenditure in older adults (Chile)
Tamara Pakozdi, L. Leiva, D. Bunout, G. Barrera, María Pía de la Maza Cave, Sandra Henríquez, S. Hirsch
págs. 1659-1663
Barreras asociadas a la realización del autoexamen de seno en mujeres de 18 a 50 años de edad: un estudio descriptivo
Francisco Javier Martínez Torres, César Eduardo Pabón Rozo, Natalia Quintero Contreras, Jordán Soto Galván, Rafael López Mayorga, Yeinly Rojas Tinico, Robinson Ramírez Vélez
págs. 1664-1669
Factores que influyen en la pérdida de masa magra en pacientes oncológicos
Eduardo Sánchez Sánchez, María José Muñoz Alférez
págs. 1670-1675
Effectiveness of immunonutrition on inflammatory markers in patients with cancer: randomized clinical trial
Elizabeth Pérez Cruz, Arturo Reyes Marín, Juan Asbun Bojalil, Jose Ignacio Arteaga Morfin
págs. 1676-1682
Test-retest reliability of a field-based physical fitness assessment for children aged 3-6 years
Pedro Ángel Latorre Román , David Mora López, Marta Fernández Sánchez, J. Salas Sánchez, Francisco Moriana Coronas, Felipe García Pinillos
págs. 1683-1688
Características antropométricas en jugadores chilenos de tenis de mesa de nivel competitivo
Rodrigo Yáñez Sepúlveda, Fernando Barraza Gómez, Giovanni Rosales Soto, Eduardo Báez San Martín, Marcelo Tuesta Roa
págs. 1689-1694
Javier García Rubio, Pedro Rufino Olivares Sánchez-Toledo, Patricia López Legarrea, Rossana Gómez Campos, Marco Antonio Cossio Bolaños, Eugenio Merellano-Navarro
págs. 1695-1702
Giovanni Rosales Soto, M. Monsalves-Álvarez, Rodrigo Yáñez Sepúlveda, Samuel Durán Agüero
págs. 1703-1707
Eating disorders and diet management in contact sports: EAT-26 questionnaire does not seem appropriate to evaluate eating disorders in sports
Alejandro Martínez Rodríguez , Néstor Vicente Salar, Carlos Montero Carretero, Eduardo Cervelló Gimeno, Enrique Roche Collado
págs. 1708-1714
A physical education-based stretching program performed once a week also improves hamstring extensibility in schoolchildren: a clusterrandomized controlled trial
Daniel Mayorga Vega, Rafael Merino Marbán, Javier Real, Jesús Viciana Ramírez
págs. 1715-1721
Andrés Godoy Cumillaf, Pablo Valdés Badilla, Custodio Fariña Herrera, Francisco Cárcamo Mora, Bernice Medina Herrera, Elías Meneses Sandoval, Relmu Gedda Muñoz, Samuel Durán Agüero
págs. 1722-1728
Tuillang Alexander Yuing Farías, Alejandro Santos-Lozano , Patricio Solís Urra, Carlos Cristi Montero
págs. 1729-1734
Roberto Hidalgo Terán Elizondo, Franz Martín, R. Peñaloza Méndez, Genoveva Berná, Eleazar Lara Padilla, Francisco José Berral de la Rosa
págs. 1735-1743
Consumo de ácidos grasos omega-3 y síntomas depresivos en universitarios de Sonora, México
María Rubí Vargas, Daniel González Lomelí, Efraín Alonso Terrazas Medina, Sandra Lidia Peralta Peña, M.ª Lourdes Jordán Jinez, María Laura Ruiz Paloalto, Lea Aurora Cupul Uicab
págs. 1744-1751
Prevalence of disordered eating attitudes among University students in Wuhu, China
Jiegen Yu, Mi Lu, Li Tian, Wei Lu, Fanxian Meng, Changang Chen, Tianmiao Tang, Lianping He, Yingshui Yao
págs. 1752-1757
Patrón de consumo de alimentos a nivel familiar en zonas urbanas de Anzoátegui, Venezuela
Jesús Ekmeiro Salvador, Rafael Moreno Rojas , María García Lorenzo, Fernando Cámara Martos
págs. 1758-1765
Eleazara Rubio Martín, Gemma Rojo Martínez, Ángel Manuel Caracuel García, Federico Soriguer Escofet, Lourdes Olivas Delgado, Maribel Libébana, Rosa Roque, Gabriel Olveira Fuster
págs. 1766-1772
Validity of a food-frequency questionnaire for estimating calcium intake in adolescent swimmers
Cristina Almárcegui Julián, Inge Huybrechts, Alejandro Gómez Bruton, A. Matute Llorente, Alejandro González de Agüero, Alba Gómez Cabello, Luis A. Moreno Aznar, José Antonio Casajús Mallén , Germán Vicente Rodriguez
págs. 1773-1779
Samuel Durán Agüero, Eloina Fernández Godoy, Jessica Fuentes Fuentes, Andrea Hidalgo Fernández, Carol Quintana Muñoz, Wilma Yunge Hidalgo, Pamela Fehrmann Rosas, Claudia Delgado Sánchez
págs. 1780-1785
Alimentación familiar y percepción de riesgo en trastornos de la conducta alimentaria
María Rodríguez Lazo, Juan Diego Hernández Camacho, Patricia Bolaños Ríos, Inmaculada Ruiz Prieto, Ignacio Jáuregui Lobera
págs. 1786-1795
Assessment of good practices in hospital food service by comparing evaluation tools
Juliana Macedo Gonçalves, Kelly Lameiro Rodrigues, Ângela Teresinha Santiago Almeida, Giselda Maria Pereira, Márcia Rúbia Duarte Buchweitz
págs. 1796-1801
Modelo Méderi de gestión nutricional hospitalaria
Olga Pinzón-Espitia, J. M. Pardo Oviedo, Javier Leonardo González Rodríguez
págs. 1802-1807
Effect of selenium supplementation via Brazil nut (Bertholletia excelsa, HBK) on thyroid hormones levels in hemodialysis patients: a pilot study
Milena Barcza Stockler-Pinto, Juan Jesús Carrero, Luciene de Carvalho Cardoso Weide, Silvia Maria Franciscato Cozzolino, Denise Mafra
págs. 1808-1812
José Antonio Serrano Reina, Teresa Nestares Pleguezuelo, María José Muñoz Alférez, Javier Díaz Castro, Inmaculada López Aliaga
págs. 1813-1819
Pedro Delgado Floody, Manuel Alarcón Hormazábal, Felipe Caamaño Navarrete
págs. 1820-1824
Marion Guerrero Wyss, Javiera Montiel P., Loreto Jara L., Gabriela Moris U., Mitchelle Mosquera B.
págs. 1825-1829
Prevalence and costs of malnutrition in hospitalized dysphagic patients: a subanalysis of the PREDyCES® study
Julia Álvarez Hernández , Miguel León Sanz, Mercedes Planas Vilà, K. Araujo, Abelardo García de Lorenzo y Mateos, Sebastián Celaya Pérez, PREDyCES
págs. 1830-1836