Simone Raposo Miranda, Camila Yandara Sousa Vieira de Melo, A. Oliveira dos Santos, Nathalia Fidelis Lins Vieira
págs. 12-19
Elecciones y creencias alimentarias: interrelación con la adherencia a la dieta mediterránea, preferencias alimentariasy consumo de alimentos en estudiantes de enfermería.
Julia Fernández Alonso, Silvia Caballero Sánchez, Maria del Mar Lamas Mendoza, Ainara San Juan Escudero, Leyre Gravina Alfonso
págs. 20-30
Interrelationship among body mass index, body composition, and biochemical profiles of overweight adolescents in south of Brazil: A cross-sectional study.
Marielle Priscila de Paula Silva-Lalucci, Déborah Cristina de Souza Marques, Isabella Caroline dos Santos, Jéssica Zirondi Caitano, Bruno Ferrari Silva, Pablo Valdés Badilla, Braulio Henrique Magnani Branco
págs. 31-38
Claudio Villota, Jhoavana Luna, Sofía Quiroz, Nicole Salvo, Ximena Rodriguez
págs. 39-45
Ginneth Riaño Ayala, Claudia Cruz Hernández, Haiver Antonio Rodríguez Navarro, Daniela Buell Acosta, Luz Helena Aranzalez, Martha Nancy Calderón
págs. 46-55
Actividad antioxidante del fruto de Rubus sparsiflorus (Shiraca)
Henry Guija Guerra, Luzmila Troncoso, Emilio Guija
págs. 56-63
Alcides Flores, Daniel Coila Pancca, Salvador Mamani Mamani, Efraín Paulino Zevallos, Angela Katiusca Lavalle Gonzales, Lenny Judith Atencio Ayma, Ronald Sócrates Poma Mollocondo, Paulino Herrera Chipana
págs. 64-72
Foodomics approaches to facilitate the verification of the authenticity of foods: a possible strategy to screen, validate, and standardize food matrices.
Nurpudji Astuti Taslim, Fahrul Nurkolis, Hardinsyah Hardinsyah, Vincentius Mario Yusuf, William Ben Gunawan, Mrinal Samtiya, Nelly Mayulu, Youla A. Assa, Trina Ekawati Tallei
págs. 73-80
Nurpudji Astuti Taslim, Grace M. Tombilayuk, Margaretha Dianasanti, Suryani As'ad, Agussalim Bukhari, Haerani A. Rasyid, A.Yasmin Syauki, Prihantono Prihantono
págs. 81-89
Dietary Patterns and Ultra-Processed Foods Consumption in Modern and Traditional Populations in South Sulawesi: An Analysis of Nutritional Status and Body Composition
Nurpudji Astuti Taslim, Aminuddin Aminuddin, Agussalim Bukhari, Andi Faradillah, A.Yasmin Syauki, Wanty Arruan, Nevi Dwi Handayani
págs. 90-98
Lisseth Fiorela Fernández Montes, Alejandrina Sotelo Méndez
págs. 99-107
Efecto de una dieta de bajo índice glucémico en mujeresobesas con hiperinsulinemia
Janet Gordillo Cortaza, Nancy A. Vasquez Rodriguez, Walter A. González García, Gisella K. Sanclemente Lainez, Yanina Teresa Ochoa Montoya, Yuliana Gomez Rutti
págs. 108-114
Addy Leticia Zarza García, Enrique Barbosa Martín, Victor Manuel Toledo Lopéz, Josselyne Pat Cruz, Margarita Zúñiga Juárez, Raquel Estrella Barrón
págs. 115-120
Lourdes Puma Lupo, Luis Pavel Palomino Quispe, Yuliana Gomez Rutti
págs. 121-126
Alexander Javier Vega Merel, Irma Yolanda Hurtado Valverde, Luis Pavel Palomino Quispe, Janet Gordillo Cortaza, Yuliana Gomez Rutti
págs. 127-135