El etiquetado Nutri-Score ha mejorado mucho
Fernando Rodríguez Artalejo, Marta García Solano
págs. 1203-1204
The influence of obesity and diet quality on fetal growth and perinatal outcome
Montserrat Comas Rovira, Anna Moreno Baró, Núria Burgaya Guiu, Laura Toledo Mesa, Cristina Lesmes Heredia, Silvia Pina Pérez, M. Grimau Gallego, Laía Martí Malgosa, Belén Cochs Cosme, J. Costa Pueyo
págs. 1205-1211
Salvador Jesús López Alonzo, Cinthia Verónica Villegas Balderrama, Julio César Guedea Delgado, Samuel Alfredo Islas Guerra, Alejandra Orona Escápite, Liliana Araceli Enríquez del Castillo
págs. 1212-1219
Weight gain speed and z-score behavior in large prematures for gestational age
Betânia Boeira Scheer, Andriele Madruga Peres, Eduarda de Souza Silva, B. Peter Gonçalves, Simone Muniz Pacheco, Maria Verónica Márquez Costa, Sandra Costa Valle
págs. 1220-1227
Percentiles of body mass index and waist circumference for Costa Rican children and adolescents
Hilda Patricia Núñez Rivas, Ileana Holst Schumacher, Natalia Campos Saborío, Erasmo López López
págs. 1228-1236
Shanshan Chen, Yuanye Ma, Haojie Li, Hui Lang, Yongchun Li, Jie Wu, Min Zhou, Yingxin He, Yuan Liu, Erfeng Guo
págs. 1256-1263
Restrained, emotional eating and depression can be a risk factor for metabolic syndrome
Tuğçe Akıllıoğlu, Murat Bas, Gizem Köse
págs. 1264-1271
Wyllyane Rayana Chaves Carvalho, Ana Karina Teixeira da Cunha França, Alcione Miranda dos Santos, Luana Lopes Padilha, Eduarda Gomes Bogea
págs. 1272-1279
Aída Xóchitl Medina Urrutia, Esteban Jorge Galarza, Mohammed El Hafidi, Juan Reyes Barrera, Araceli Páez, Felipe A. Masso Rojas, Froylan D. Martínez Sánchez, Ángel R. López Uribe, María del Carmen González Salazar, Margarita Torres Tamayo, Juan Gabriel Juárez Rojas
págs. 1280-1288
Nutritional assessment of patients with aplastic anemia: comparison of four nutritional screening tools
Xing Tan, Yu Tian, Zonghong Li, Siyuan Cui, Zhenzhen Wang, Yanfeng Zhou, Zhaoxia Liu, Fansheng Kong, Yan Wang, Ruirong Xu
págs. 1289-1297
Carolina Vidal Gamboa, Claudia Crisosto Jara, Denise Olivares Keller, Patricia Caro
págs. 1298-1305
Factores pronósticos de desnutrición en pacientes con cáncer colorrectal
Erica Barreiro Domínguez, Raquel Sánchez Santos, Julio Roberto Ballinas Miranda, Ester Carrera Dacosta, Lara Pérez Corbal, Susana Diz Jueguen, Federico Mallo Ferrer
págs. 1306-1315
Valoración e intervención nutricional en pacientes oncológicos hospitalizados en riesgo de desnutrición o con desnutrición: evaluación del efecto sobre parámetros antropométricos y de composición corporal
Bianca Tabita Muresan, Ana Jiménez Portilla, Ana Artero Fullana, Yesica Ruiz Berjaga, María del Mar Llamas Montero, Miriam Lobo de Mena, Carlos Camps Herrero, Carlos Sánchez Juan
págs. 1316-1324
María García Rodríguez, Guillermo Molina Recio, Rocio González Leal, Andrea Calderón García, Sandra Zafrilla Sánchez, Rafael Molina Luque
págs. 1325-1332
The association between dietary fiber and infertility among US Women: The National Health and Nutrition Examination Survey, 2013-2018
Man-Shuang Chen, Don-Ying Wang, Hui-Yu Gong, Hui-Min Zhang, Jie Gao, Song-Ping Luo
págs. 1333-1340
Sports supplements use in mountain runners: differences by sex and competitive level
Rubén Jiménez Alfageme, Raúl Domínguez Herrera, Antonio Jesús Sánchez-Oliver , Isabel Sospedra López, Ángel Gil Izquierdo, José Miguel Martínez Sanz
págs. 1341-1348
Mariela Vega Cárdenas, Jorge Flores Sánchez, María Lucina Torres Rodriguez, Omar Sánchez-Armáss Capello, Juan Manuel Vargas Morales, Patricia Elizabeth Cossío Torres, Margarita Terán García, Celia Aradillas García
págs. 1349-1356
Edith Tello Palma, Martiza Choque Quispe, Myrian E. Pacheco Tanaka, Walter Alejandro Zamalloa Cuba, Marleni Valencia Pacho, Teofilo Donaires Flores, Elva Macedo Enriquez, Adelaida Viza, Amalia Quispe Romero, Wilber Paredes Ugarte, Marco Antonio Cossio Bolaños, Rossana Gómez Campos
págs. 1357-1363
Dietary fish oil increases catalase activity in patients with probable Alzheimer’s disease
Blanca Miriam Torres Mendoza, Genaro Gabriel Ortiz, Lorenzo Sánchez Romero, Daniela L. C. Delgado Lara, María T. García Martínez, Mario Alberto Mireles Ramírez, José Antonio Cruz Serrano, Fermín Paul Pacheco-Moisés
págs. 1364-1368
Relación entre la condición física y síntomas depresivos en universitarios: un análisis transversal
Miguel Alejandro Atencio Osorio, Hugo Alejandro Carrillo, Robinson Ramírez Vélez
págs. 1369-1377
Effectiveness of nutritional interventions on behavioral symptomatology of autism spectrum disorder: a systematic review
Danitza Díaz Vargas, Marcell Leonario Rodríguez
págs. 1378-1388
Camila Bernal Rivas, Ángela Llamunao Tropa, Andrés Reyes Barría, Diego Halabí, María Francisca Pavicic, Ingrid Pamela Ehrenfeld, S.F. Martínez-Huenchullán
págs. 1389-1396
Giulia Camporesi, Regina Hernández Payró, Tania Levy Esses, María José Peláez Samperio, Adrián Macho González, Francisco José Sánchez-Muniz
págs. 1397-1407
Javier Moreno Lázaro, Ricardo Hernández García
págs. 1408-1416
Actualización científica de Nutri-Score: mejoras para corregir algunas de sus limitaciones y garantizar una mayor coherencia con las recomendaciones nutricionales
Pilar Galan, Nancy Babio, Jordi Salas Salvadó
págs. 1417-1426
Cristina Benítez Provedo, María Angeles Martínez Ibeas, Rebeca Losada del Pozo, A.M. Montes Arjona, Miriam Blanco Rodríguez, Genoveva del Río Camacho
págs. 1427-1431
H. Fuentes-Barría, Raúl Alberto Aguilera Eguía, Catalina González
págs. 1432-1433
Marcela Caviedes Olmos, Ángel Roco Videla
págs. 1434-1435
Pautas de alimentación para trabajadores nocturnos. Una necesidad en crecimiento
Daniela Ferrada Quezada, Ángel Roco Videla
págs. 1436-1437