Nutritional screening in clinical patients at a University Hospital in Northeastern Brazil
D. Lisboa da Silva, P. Alves Santos, P. Coelho Cabral, Mª Goretti Pessoa de Araújo Burgos
págs. 2015-2019
Arnulfo Ramos Jiménez, Abraham Wall Medrano, Rosa Patricia Hernández Torres
págs. 2020-2027
Problemas nutricionales percibidos por los pediatras en niños españoles menores de 3 años
Ana Moráis López, Venancio Martínez Suárez, Jaime Dalmau Serra, M. J. Martínez Gómez, Luis Peña Quintana, Vicente Varea Calderón
págs. 2028-2047
Rosa Burgos Peláez, Belén Sarto Guerri, H. Segurola, Ana Romagosa Pérez-Portabella, Carolina Puiggrós Llop, Concepción Vázquez, G. Cárdenas, N. Barcons, K. Araujo, Cleofé Pérez Portabella
págs. 2048-2054
págs. 2055-2065
Actitud de enfermería ante el dolor infantil y su relación con la formación continua
María José Aguilar Cordero , Norma Mur Villar
, C. A. Padilla López, Y. García Espinosa, R. García Aguilar
págs. 2066-2071
Phase angle as a nutritional evaluation tool in all stages of chronic liver disease
W. A. F. Peres, D.F. Lento, K. Baluz, A. Ramalho
págs. 2072-2078
Noelia Victoria García-Talavera Espín, A. López Ruiz, Mª Á. Núñez Sánchez, A. Meoro Avilés, C. Sánchez Cañizares, H. Romero López-Reinoso, Mª D. López Olivar, Mª Á. Lapaz Jorge, Juana Mª Guirao Sastre, F. San Eustaquio Tudanca, José Soriano Palao
págs. 2079-2088
E.M. Silva, L. C. S. L. Morais, J.E.M. Medeiros Filho, L.S.R. Asciutti, H.A.C. Rocha, M.J.C. Costa, Mª C. R. Gonçalves, Joel Faintuch
págs. 2089-2092
Alicia Calleja Fernández, Alfonso Vidal Casariego , Isidoro Cano Rodríguez, María Dolores Ballesteros Pomar
págs. 2093-2101
La estimulación prenatal; resultados relevantes en el periparto
María José Aguilar Cordero , M. Vieite Ravelo, C. A. Padilla López, Norma Mur Villar
, Mercedes Rizo Baeza
, Carmen Isabel Gómez García
págs. 2102-2108
Nootropic and hypophagic effects following long term intake of almonds (Prunus amygdalus) in rats
Saida Haider, Z. Batool, D.J. Haleem
págs. 2109-2115
Planificación alimenticia en personas mayores: aspectos nutricionales y económicos
Ismael San Mauro Martín, M. Cendón, C. Soulas, D. Rodríguez
págs. 2116-2121
B. Amaral Felicio, R. Oliveira Medrado Pinto, N. Andrade Villela Dessimoni Pinto, Daniele Ferreira da Silva
págs. 2122-2129
Síndrome de la orina morada en bolsa en paciente anciana con suplementos nutricionales
Alegría Raquel Domínguez Alegría, Manuel Vélez Díaz-Pallarés, María Angeles Moreno Cobo, Francisco Jesús Arrieta Blanco, Teresa Bermejo Vicedo
págs. 2130-2132
Homocistinuria; curso clínico y tratamiento dietético; a propósito de dos casos
Juana Olivar Roldán, A. Fernández Martínez, Patricia Díaz Guardiola, Esther Martínez Sancho, J. Díaz Gómez, Carmen Gómez Candela
págs. 2133-2138
Prevalence of Listeria monocytogenes in Idiazabal cheese
Elixabete Arrese Arratibel, Marta Arroyo Izaga
págs. 2139-2141
Intronic SNP rs3811647 of the human transferrin gene modulates its expression in hepatoma cells
R. Blanco Rojo, H.K. Bayele, S.K.S. Srai, María Pilar Vaquero Rodrigo
págs. 2142-2145
Nutrition and tracheal morphology; does malnutrition lead to characteristics of premature aging?
Filipe Moreira de Andrade, L.F. Judice, G. Pérez Cardoso, R. Cisne, Cristiane Fonte Ramos, Marcio Antonio Babinski
págs. 2146-2147
Influencia de las emociones en la ingesta y control de peso
José L. Sánchez Benito, Yolanda Pontes Torrado
págs. 2148-2150
The effect of vitamin A supplementation on retinol concentrations of children with anaemia
A. A. Paiva, P.H.C. Rondó, L.G.C. Reinaldo, D.F. Pedraza, M. Ruz
págs. 2151-2152