The consumption of low glycemic meals reduces abdominal obesity in subjects with excess body weight
R.C.G. Alfenas, J. De Assis Costa
págs. 1178-1183
Rocío Aller de la Fuente, Daniel Antonio de Luis Román, Rosa Conde Vicente, Olatz Izaola Jáuregui, Beatriz de la Fuente Salvador, Manuel González Sagrado, D. Primo, Marta Ruiz Mambrilla
págs. 1184-1189
Daniel Antonio de Luis Román, Rocío Aller de la Fuente, Olatz Izaola Jáuregui, Manuel González Sagrado, Rosa Conde Vicente, Marta Ruiz Mambrilla
págs. 1190-1195
Gabriel Betanzos Cabrera, D. Estrada Luna, Helen Belefant Miller, J.C. Cancino Díaz
págs. 1196-1203
Mª del Carmen García Rodríguez, R.E. Vilches Larrea, T. Nicolás Méndez, M.A. Altamirano Lozano
págs. 1204-1212
M. Zamora Elson, Carlos Serón Arbeloa, L. Labarta Monzón, I. Garrido Ramírez de Arellano, A. Lander Azcona, M.I. Marquina Lacueva, J.C. López Claver, J. Escós Orta
págs. 1213-1218
Andrés Martinuzzi, E. Ferraresi, M. Orsati, A. Palaoro, J. Chaparro, S. Alcántara, C. Amin, C. Feller, Mª E. Di Leo, A. Guillot, V. García
págs. 1219-1227
Anthropometric indices; predictors of dyslipidemia in children and adolescents from north of Brazil
S. A. Ribas, Luiz Carlos Santana da Silva
págs. 1228-1235
Composición corporal relacionada con la salud en atletas veteranos
Pedro Ángel Latorre Román , J. Salas Sánchez, Víctor Manuel Soto Hermoso
págs. 1236-1243
págs. 1244-1247
Association between nutritional risk based on the NRS-2002 test and hospital morbidity and mortality
Gabriel Antonio Mercadal Orfila, Josep Lluch Taltavull, Carlos Campillo Artero, M. Torrent Quetglas
págs. 1248-1254
Marie Carmen Valenza , L. Martín Martín, Emilio González Jiménez
, María José Aguilar Cordero
, Miguel Cecilio Botella López
, T. Muñoz Casaubon, Gerald Valenza Demet
págs. 1255-1260
Manuel Eduardo Baldeón, José Castro Burbano, Elena Villacrés, L. Narváez, M. Fornasini
págs. 1261-1266
Metoclopramida, factor de riesgo para hiperglucemia postprandial en diabetes tipo 2
H. Gutiérrez Hermosillo, Enrique Díaz de León González, D. Beltrán Santiago, Javier Armando Cedillo Rodríguez, Violeta Gutiérrez Hermosillo, H.E. Tamez Pérez
págs. 1267-1271
Dietary intake increases serum levels of carboxymethil-lysine (CML) in diabetic patients
Natalia Jara, M. J. Leal, D. Bunout, S. Hirsch, G. Barrera, L. Leiva, María Pía de la Maza Cave
págs. 1272-1278
Maria Bella Badia Tahull, E. Leiva Badosa, Josep Manuel Llop Talaverón, Anna Figueras Suriol, Antonio Quirante Cremades, M. Tubau Mola, Ramón José Jódar Masanés
págs. 1279-1285
T. Davanço, V. Oya, C. Saddy Rodrigues Coy, R. Franco Leal, Mª de L. Setsuko Ayrizono, V.C. Sgarbieri, Mª M. Dos Santos Vilela, E.A. Lomazi
págs. 1286-1292
Calidad de vida y proceso diagnóstico en celíacos adultos de la Comunidad Valenciana
Cristina Pelegrí Calvo, José Miguel Soriano del Castillo , Jordi Mañes Vinuesa
págs. 1293-1297
Noé Garin Escrivá, J.T. De Pourcq, D. Cardona Pera, R. Martín Venegas, Ignasi Gich Saladich, J. Cardenete, María Antonia Mangues Bafalluy
págs. 1298-1303
María C. Tous-Romero, Isaías Alarcón-del Agua, Juana Parejo Campos, Rosario Oliva Rodríguez, Pilar Serrano Aguayo, Jean Marie Hisnard Cadet Dussort, José Luis Pereira Cunill, Salvador Morales-Conde, Pedro Pablo García Luna
págs. 1304-1308
Drug administration through feeding tubes; an integrated qualification program
Mariana Martins Gonzaga do Nascimento, A. Max Moreira Reis, J. Yeznach Wick, Andréia Queiroz Ribeiro
págs. 1309-1313
A. Malpeli, S. González, D. Vicentin, A. Apás, Horacio Federico González Molinari
págs. 1314-1319
Validación de un cuestionario de frecuencia de consumo de licopeno
M. Ramos Gordillo, Félix Cabrera Fránquiz, Y. Pérez Lorenzo, Juan Oliva Moreno , M. Yedra, Almudena Sánchez Villegas
págs. 1320-1327
Does treatment guided by vitamin K in the diet alter the quality of life of anticoagulated patients?
M. C. Silva de Assis, L. Nascimento Cruz, P. Zuchinali, L.E. Rohde, Eneida Rejane Rabelo
págs. 1328-1333
B. Beltrán de Miguel, Rocío Estévez, Carmen Cuadrado Vives, Susana Jiménez Redondo, Begoña Olmedilla Alonso
págs. 1334-1343
Risk factors associated with hepatic steatosis; a study in patients in the Northeast Brazil
Mª do S. Alves de Carvalho, P. Coelho Cabral, I. Kruze Grande de Arruda, Mª Goretti Pessoa de Araújo Burgos, Alcides da Silva Diniz, J.R. Barros Pernambuco, Pedro Israel Cabral de Lira
págs. 1344-1350
Overweight, obesity and weight gain up to three years after liver transplantation
L. Rezende Anastácio, L. García Ferreira, Juliana Costa Liboredo, H. De Sena Ribeiro, A. Soares Lima, Eduardo Garcia Vilela, María Isabel T.D. Correia
págs. 1351-1356
Carmina Wanden-Berghe Lozano , Antonio Jesus Pérez de la Cruz, G. Lobo, Alicia Calleja Fernández, Carmen Gómez Candela, Ana Zugasti Murillo, Antonio Apezetxea Celaya, A. Torres Corts, José Manuel Moreno Villares, Daniel Antonio de Luis Román, María Ángeles Penacho Lázaro, Lucía Laborda González, Rosa Burgos Peláez, José-Antonio Irles-Rocamora, Maria Cristina Cuerda Compés, Nuria Virgili Casas, Miguel A. Martínez Olmos
, Pedro Pablo García Luna
págs. 1357-1360
D. Chu, S. Chamorro, Francisco Jesús Arrieta Blanco, Mª E. Cobo, Alfonso Calañas Continente, José Ignacio Botella Carretero, J. Balsa, Isabel Zamarrón Cuesta, Clotilde Vázquez Martínez
págs. 1361-1363
Dilatación gástrica aguda en una paciente bulímica; repercusión sistémica
Ángeles Franco López, S. Badillo, Jorge Contreras Martínez
págs. 1364-1367