El tiempo frente a las pantallas: la nueva variable en la salud infantil y juvenil
José Manuel Moreno Villares, María José Galiano Segovia
págs. 1235-1236
All-in-one versus lipid-free parenteral nutrition for premature infants: visual, pH, and particle size analyses
Suci Hanifah, Yuli Maulidani, Bambang Hernawan Nugroho, Chynthia Pradiftha Sari
págs. 1237-1240
Assessment of nutritional status and bone health in neurologically impaired children: a challenge in pediatric clinical practice
E. Crehuá Gaudiza, Mónica Garcia Peris, Caterina Calderón Garrido, Carmen Jovaní Casano , María Antonia Moreno, Cecilia Martínez Costa
págs. 1241-1247
Karen V. Sánchez Hernández, Alfredo Larrosa Haro, Mercedes Elvira González Hita, Fabiola Martín del Campo López, Clío Chávez Palencia, Gustavo Pérez Cortez, Jacob Sandoval Pamplona, Edgar Alfonso Rivera León
págs. 1248-1253
Pedro Delgado Floody, Daniel Alejandro Jerez Mayorga, Felipe Caamaño Navarrete, Bastian Carter Thuillier, Alfonso Cofré, Cristian Álvarez-Lepín
págs. 1254-1260
Implication of gestational diabetes treatment on maternal weight gain and low neonatal weight: a large retrospective cohort study
Soralla Civantos Modino, María Durán Martínez, María Beatriz Flández González, Nieves Martell Claros, María Cristina Fernández Pérez , Cristina Navea Aguilera, María Merino Viveros, María Guadalupe Guijarro de Armas, Isabel Pavón de Paz, Susana Monereo Megías, María Belén Vega Piñero
págs. 1261-1266
Sarcopenic obesity in community-dwelling older women, determined by different diagnostic methods
Tatiane Melo de Oliveira, Anna Karla Carneiro Roriz, Jairza Maria Barreto Medeiros, Andrea Jacqueline Fortes Ferreira, Lílian Barbosa Ramos
págs. 1267-1272
Alessandra Salles Machado, Cyntia Hellene dos Santos Moreira, Deuzi Caetano da Silva Vimercati, Tiago Costa Pereira, Denise C. Endringer
págs. 1273-1277
Veinticinco años de cruce duodenal. Cómo cambiar al cruce
Aniceto Baltasar Torrejón, Rafael Bou, Nieves Pérez, Carlos Serra, Marcelo Bengochea Cantos
págs. 1278-1287
Daniel Antonio de Luis Román, Olatz Izaola Jáuregui, D. Primo, Rocío Aller de la Fuente
págs. 1288-1295
Josefina Flores Rodríguez, Mónica M. Rivera Franco, Ángel Apodaca Cruz, María Concepción Saldaña Montaño, Víctor Itaí Urbalejo Ceniceros, Abelardo Meneses García, Ángel Herrera Gómez, Dana Aline Pérez Camargo, María de la Luz Sevilla González
págs. 1296-1299
Asociación entre el consumo de yerba mate y el perfil lipídico en mujeres con sobrepeso
Virginia Avena, Diego Messina Lombino, Carla Corte, Jessica Anabella Mussi Stoizik, Aldana Saez, Paola Boarelli, R. F. Pérez Elizalde
págs. 1300-1306
Bianca Tabita Muresan, Carlos Sánchez Juan, Ana Artero Fullana, Ana Hernández Machancoses, Piedad Almendros Blanco, Alegría Montoro, Joan Roselló Ferrando, R. Iñigo-Valdenebro, Jaime Ríos Ríos, José Miguel Soriano del Castillo , José Vicente Quirante Cascales, José López Torrecilla
págs. 1307-1314
Anthropometric cutoff points to identify lipodystrophy characteristics in people living with HIV/AIDS: an observational study
André P. Santos, Dalmo Roberto Lopes Machado, Andiara Schwingel, Wojtek Jan Chodzko-Zajko, Thiago Cândido Alves, Pedro Pugliesi Abdalla, Ana Claudia Rossini Venturini, Valdes Roberto Bollela, Anderson Marliere Navarro
págs. 1315-1323
Pablo A. López Cáceres, Marcos Chena Sinovas, Iván Asín Izquierdo, Alicia Moreno Ortega, Rafael Moreno Rojas
págs. 1324-1331
Liliana Cabo-García, María Purificación González González, Elena Alonso Aperte, Jose Luis Rodicio Miravalles, David Rodríguez Rubí, María Achón y Tuñón
págs. 1332-1338
Enrique Ramón Arbués, Blanca Martínez Abadía, José Manuel Granada López, Emmanuel Echániz Serrano, Begoña Pellicer García, Raúl Juárez Vela , Sandra Guerrero Portillo, Minerva Sáez Guinoa
págs. 1339-1345
Diana L. Cárdenas-Sánchez, Víctor Daniel Calvo Betancur, Sol Flórez Gil, Diana María Sepúlveda Herrera, Luz Mariela Manjarres
págs. 1346-1353
Bruna Morais Faleiros de Paula, Paula Lumy Takeuchi, Hélio Vannucchi
págs. 1354-1360
The inflammatory potential of Argentinian diet and oral squamous cell carcinoma
Dante Gustavo Secchi, Laura Rosana Aballay, Nitin Shivappa, James R. Hébert, María Fernanda Galíndez, Mabel Brunotto
págs. 1361-1367
págs. 1368-1374
Luis Felipe Gomes, Hellen Clair Garcêz Nabuco, Sérgio Faria, Allan da Mata Godois, Vânia Letícia Souza Fernandes, Fabrício Cesar de Paula Ravagnani, Christianne de Faria Coelho Ravagnani
págs. 1375-1383
Effects of a low-carbohydrate diet on performance and body composition in trained cyclists
Sebastian Sitko, Rafel Cirer Sastre, Isaac López Laval
págs. 1384-1388
Efecto de la suplementación de L-arginina y L-citrulina sobre el rendimiento físico: una revisión sistemática
Álvaro Huerta Ojeda, Andreina Domínguez de Hanna, Guillermo Daniel Felipe Barahona Fuentes
págs. 1389-1402
Diet, physical activity and telomere length in adults
María Jossé Navarro-Ibarra, Jesús Hernández, Graciela Caire Juvera
págs. 1403-1417
Current trends in the analytical determination of vitamin D
Héctor Vázquez Lorente, Lourdes Herrera Quintana, Bartolomé Quintero Osso, Jorge Molina López, Elena María Planells del Pozo
págs. 1418-1423
Effect of water consumption on weight loss: a systematic review
Guillermo Bracamontes Castelo, Montserrat Bacardí Gascón, Arturo Jiménez Cruz
págs. 1424-1429
Yuanfeng Gong, Fengying Dong, Yan Geng, Hongkai Zhuang, Zuyi Ma, Zixuan Zhou, Bowen Huang, Zhonghai Sun, Baohua Hou
págs. 1430-1437