págs. 751-752
Precipitado negro en nutrición parenteral
Maria Arrieta Loitegui, Pilar Gomis Muñoz, Cristian Rosas Espinoza, Aitor Delmiro, José Miguel Ferrari Piquero
págs. 753-757
Home enteral nutrition: clinical-nutritional analysis and outcomes of 10 years of public policy
Caryna Eurich Mazur, Renata Carolyne Chavoni Zago, Maria Eliana Madalozzo Schieferdecker, Eliane Mara Cesário Pereira Maluf
págs. 758-763
Pilar Gomis Muñoz, Maria Arrieta Loitegui, Cristian Rosas Espinoza, Samantha Spiers, Martyn Shinn, Miguel Ángel Orbaneja
págs. 764-768
Effects of omega-3 fatty acids supplementation on neoadjuvant chemotherapy-induced toxicity in patients with locally advanced breast cancer: a randomized, controlled, double-blinded clinical trial
Fabiola de la Rosa Oliva, Abelardo Meneses García, Héctor Ruiz Calzada, Horacio Astudillo-de la Vega, Enrique Bargalló Rocha, Fernando Ulises Lara Medina, Alberto Alvarado Miranda, Juan Matus Santos, Diana Flores Díaz, Luis F. Oñate Acuña, Gabriela Gutiérrez Salmeán, Erika Ruiz García, Antonio Ibarra
págs. 769-776
Isabel Iguacel, Laura Monje Pardo, María Jesús Cabero Pérez, Luis A. Moreno Aznar, María Pilar Samper Villagrasa , María Rodríguez-Palmero, Montserrat Rivero Urgell, Gerardo Rodríguez Martínez, Jesús Lino Álvarez Granda
págs. 777-785
Prevalencia del inicio precoz de la lactancia materna
Antonio Herrera Gómez, Javier Ramos Torrecillas , Concepción Ruiz Rodríguez , Francisco Ocaña Peinado, María Elvira de Luna Bertos, Olga García Martínez
págs. 786-791
María de Lourdes Barbosa Cortés, Miguel Angel Villasís-Keever, Irene Montalvo Velarde, Alejandra Aguilar, Karina Díaz de León Félix, Eos Eunice Gómez López, Jessie Nallely Zurita Cruz
págs. 792-798
Alfredo Larrosa Haro, Edgar Manuel Vásquez Garibay, Elizabeth Guzmán Mercado, Nelly Carolina Muñoz Esparza, Samuel García Arellano, José Francisco Muñoz Valle, Enrique Romero Velarde
págs. 799-804
Determinantes de la satisfacción con la alimentación en adultos mayores chilenos
Letícia de Albuquerque Araújo, Alejandra J. Álvarez H., Iván Palomo González, Miguel Alejandro Bustamante Ubilla
págs. 805-812
C. Sánchez Castellano, Sagrario Martín-Aragón, M.N. Vaquero Pinto, Paloma Bermejo-Bescós, A. Merello de Miguel, Alfonso José Cruz Jentoft
págs. 813-818
Izabela Aparecida Rodrigues Ferraz, Izabela Gelisk Pereira, Manuela Pereira Lima Monteiro, Maria de Lourdes Silva, Ana Marice Teixeira Ladeia, Armênio Guimarães
págs. 819-825
Determinants of lifestyle associated with metabolic syndrome in Brazilian adolescents
Raphael Gonçalves de Oliveira, Dartagnan Pinto Guedes
págs. 826-833
Pamela R. Chávez Díaz, Miriam Zapatero, Enrique Sanz Martínez, Mónica Coronado Poggio, Isabel Calvo Viñuela, Ana Isabel Cos Blanco
págs. 834-839
Physical fitness and physical activity in women with obesity: short term effects of sleeve gastrectomy
Paulina Ibacache Saavedra, Marcelo Antonio Cano-Cappellacci, Claudia Miranda Fuentes, Juan Rojas Montero, Pablo Maldonado Pinuer, Andrés Bottinelli Mercadino
págs. 840-845
Diferencias antropométricas por posición de juego en futbolistas profesionales chilenos
Fernando Rodríguez Rodríguez, Antonio Eduardo López Fuenzalida, Francis Holway, Carlos Jorquera Aguilera
págs. 846-853
A pilot intervention to reduce postpartum weight retention at primary health care in Brazil
Karina dos Santos, Paulla Tavares Patrício, Thaíssa Santana Vieira Lima, Denise Cavalcante de Barros, Claudia Saunders
págs. 854-861
Begoña de Cuevillas, Ismael Álvarez Álvarez, Marta Cuervo Zapatel, Alejandro Fernández Montero, Santiago Navas Carretero, José Alfredo Martínez Hernández
págs. 862-874
Validated questionnaire to assess the hydration status in a healthy adult Spanish population: a cross sectional study
Ana Isabel Laja García, María Lourdes Samaniego Vaesken, Teresa Partearroyo Cediel, Gregorio Varela Moreiras
págs. 875-883
Nutritional diagnosis of patients with hepatocellular carcinoma: what is the best method?
Daniella Miranda, Ana Cristhina Henz, Sabrina Alves Fernandes, Cláudio Augusto Marroni
págs. 884-889
Consumption of non-caloric sweeteners among pregnant Chileans: a cross-sectional study
Fabiola Fuentealba Arévalo, Jonathan Espinoza Espinoza, Carolina Salazar Ibacahe, Samuel Durán Agüero
págs. 890-897
Pero, doctor, ¿entonces qué puedo comer?
M. Martínez Villaescusa, Miguel León Sanz, Ángel Aguado García, Asunción Pedrón Megías, Mercedes Martínez Díaz, C. Gonzalvo Díaz, Llanos García Arce, Ana Pérez Rodríguez, José Miguel Giménez Bachs, Abigail Azaña Rodríguez, Ana belén González Martínez, Clara García Martínez, Carmen Asunción Gómez Roldán, Francisco Botella Romero, A. López Montes
págs. 898-904
M. Fornasini, Sandra Victoria Abril Ulloa, José Patricio Beltrán Carreño, Elena Villacrés, Lourdes Cuadrado Merino, Francisco Robalino, Rolando Sánchez Artigas, Paúl Stalin Ricaurte Ortiz, Erika B. Muñoz, Napoleón Benjamín Benítez Loza, Manuel Eduardo Baldeón
págs. 905-911
Análisis de menús sin gluten de comedores escolares en Granada capital y área metropolitana: ¿son equilibrados?
Laura García Soto, Rafael Martín Masot, Teresa Nestares Pleguezuelo, José Maldonado Lozano
págs. 912-918
Pablo Zulet Fraile, Andrea Lizancos Castro, Víctor Manuel Andía Melero, Cynthia González Antigüedad, Susana Monereo Megías, Sara Calvo Revilla
págs. 919-925
Influencia del entrenamiento en fútbol sobre parámetros de estrés oxidativo en eritrocitos
Jesús Siquier Coll, Diego Muñoz Marín, Francisco Javier Grijota Pérez, Ignacio Bartolomé Sánchez, María Concepción Robles Gil, Julio Montero Arroyo, Marcos Antonio Maynar Mariño
págs. 926-930
Juan Carlos Sánchez García, María José Aguilar Cordero , María José Menor Rodríguez, Angelica María Paucar Sánchez, Raquel Rodríguez Blanque
págs. 931-938
Omega-3 fatty acids and cognitive decline: a systematic review
Amelia A. Martí del Moral, Francesca Fortique
págs. 939-949
¿Son las dietas vegetarianas nutricionalmente adecuadas? Una revisión de la evidencia científica
Elena García Maldonado, Angélica Gallego Narbón, María Pilar Vaquero Rodrigo
págs. 950-961
Leche y productos lácteos como vehículos de calcio y vitamina D: papel de las leches enriquecidas
Jesús Rodríguez Huertas, Avilene Rodríguez Lara, Olivia González Acevedo, María Dolores Mesa García
págs. 962-973