Impacto de la valoración nutricional en los pacientes con insuficiencia cardiaca
José María Pérez Ruiz
págs. 1265-1266
The effects of a high-protein, high-calorie, fiber- and fructo-oligosaccharide-enriched enteral formula on nutritional status, bowel habits and tolerance: Safety and Effectiveness of Enteral Nutrition in elderly Spanish patients (SENS Study)
Federico Miguel Cuesta Triana, F. Villazón, Alejandro Sanz París, Juan Ignacio Ramos-Clemente Romero, J.E. Palacio Abizanda, Rebeca Sanz Barriuso
págs. 1267-1274
Ana Teresa Barata, Gonçalo Nunes, Carla Adriana Santos, Jorge Fonseca
págs. 1275-1280
Homemade diet versusdiet industrialized for patients using alternative feeding tube at home: An integrative review
Sarah Cândido Franca, Sérgio Alberto Rupp de Paiva, Maria Helena Borgato, Cassiana Mendes Bertoncello Fontes, Janete Pessuto Simonetti, Silvana Andrea Molina Lima, Sílvia Justina Papini
págs. 1281-1287
Licia de la Calle de la Rosa, Sara Bermejo de las Heras, Antonio Blesa, Manuel Giner Nogueras , Javier Arias Díaz
págs. 1288-1291
Actividad física, condición física y calidad de la dieta en escolares de 8 a 12 años
Andrés Rosa Guillamón, Eliseo García Cantó, Pedro Luis Rodríguez García, Juan José Pérez Soto, María Loreto Tárraga Marcos, Pedro Juan Tárraga López
págs. 1292-1298
Ana Gutiérrez Hervás, Ernesto Cortés Castell , Mercedes Juste Ruiz , Vicente Gil Guillén , Mercedes Rizo Baeza
págs. 1299-1304
Does the presence of pressure ulcers entail “high risk of negative outcomes” in geriatric rehabilitation?: Results from a retrospective cohort study
Sebastià J. Santaeugenia González, Miquel Angel Mas, Francisco José Tarazona Santabalbina, Ana María Alventosa, Manuela García Lázaro, Albert Monterde, Alícia Gutiérrez Benito, Joan Cunill
págs. 1305-1310
Validación de contenido de la Encuesta de Calidad de Alimentación del Adulto Mayor (ECAAM)
Samuel Durán Agüero, Priscila Candia Johns, Rafael Pizarro Mena
págs. 1311-1318
Francisco Guede Rojas, Luis Javier Chirosa Ríos , Sergio Fuentealba Urra, César A. Vergara, David Leonardo Ulloa Díaz, Sergio E. Salazar, Héctor A. Márquez, Paola Andrea Barboza González
págs. 1319-1327
Daniel Antonio de Luis Román, Olatz Izaola Jáuregui, D. Primo, Susana García Calvo, Emilia Gómez Hoyos, Juan José López Gómez , Ana Ortola Buigues, Cristina Serrano Valles, Esther Delgado García, Beatriz Torres Torres
págs. 1328-1332
Resistin in morbidly obese patients before and after gastric bypass surgery
Elena Parreño Caparros, Fátima Illán Gómez, Manuel Gonzálvez Ortega, Isabel Orea Soler, Matías Pérez Paredes, María Luisa Lozano Almela, María Elena Arjonilla Sampedro, M. Soledad Alcaraz Tafalla
págs. 1333-1337
Edna Magaly Gamboa Delgado, Clara Lucía Domínguez Urrego, Doris Cristina Quintero Lesmes
págs. 1338-1344
Gladys Morales, Teresa Balboa Castillo, Sergio Muñoz, Carlos Belmar, Álvaro Soto, Ingrid Schifferli Castro, Francisco Guillén Grima
págs. 1345-1352
Valoración nutricional y su relación con la situación funcional tras sufrir un ictus
Fidel López Espuela , Juan Carlos Portilla Cuenca, Marta Holguín Mohedas, José Manuel Párraga Sánchez , Sergio Alejandro Cordovilla Guardia , Ignacio Casado Naranjo
págs. 1353-1360
Dietary intake and zinc status in amyotrophic lateral sclerosis patients
Heloisa Fernanda Lopes da Silva, Acsa Nara Araújo Brito, Erika Paula Silva de Freitas, Mário Emílio Teixeira Dourado Jr., Karine Cavalcanti Maurício Sena Evangelista, Lucia Leite Lais
págs. 1361-1367
Validation of a Food Frequency Questionnaire for the indigenous Épera-Siapidara people in Ecuador
María Pilar Villena Esponera, Rafael Moreno Rojas , Manuel Romero Saldaña, Guillermo Molina Recio
págs. 1368-1375
Food intake, plate waste and its association with malnutrition in hospitalized patients
Kobra Simzari, Davoud Vahabzadeh, Sakineh Nouri Saeidlou, Susan Khoshbin, Yener Bektas
págs. 1376-1381
Juan L. Bonilla Palomas, Antonio L. Gámez López, Mirian Moreno-Conde, Cristina López-Ibáñez, Patricia Castellano-García, Carlos Javier Ráez Ruiz, Rocío Ruíz Quirós, Esmeralda Ramiro-Ortega
págs. 1382-1389
Prevalencia de desnutrición al ingreso en un hospital general básico
Juan Bautista Molina Soria, Gabriela Lobo Támer, Antonio Jesus Pérez de la Cruz, María Dolores Ruiz López
págs. 1390-1398
Almudena Pérez Torres, Elena González García, Ana María López Sobaler, Rafael Sánchez Villanueva, Rafael Selgas Gutiérrez
págs. 1399-1407
“Consumo de alimentos restringidos” en pacientes mejicanos hipertensos
Julio Alfonso Piña López, José Moral de la Rubia, José Luis Ybarra Sagarduy, Dacia Yumira Camacho Mata, José Luis Masud Yunes Zárraga
págs. 1408-1415
Eduarda Pontes Dos Santos Araújo, Dayanna Joyce Marques Queiroz, Juliana Padilha Ramos Neves, Lavoisiana Mateus de Lacerda, Mª C. R. Gonçalves, Alice Teles de Carvalho
págs. 1416-1423
Patrones de consumo de alimentos en estudiantes universitarios de Zamora
Rosario Pastor Martín, Maria del Mar Bibiloni Esteva, Josep Antoni Tur Marí
págs. 1424-1431
Ángel García-Quismondo Fernández, Francisco Javier del Cañizo Gómez, J.F. Dorado, Francisco José Sánchez-Muniz
págs. 1432-1441
págs. 1442-1447
Mariana Ermel Córdova, C. Cesa, Fernanda Michielin Busnello, Caroline Tozzi Reppold
págs. 1448-1454
Rol de la estevia y L-carnitina sobre el impacto glicémico de un suplemento nutricional en adultos
Lisse Chiquinquira Angarita Dávila, Samuel Durán Agüero, Daniel Aparicio Camargo, Karla Parra Zuleta, Maria Uzcátegui González, Virginia Céspedes Nava, Nadia Reyna Villasmil, José López Miranda
págs. 1455-1462
Use of nutritional supplements and ergogenic aids in professional tennis players
Álvaro López Samanes, Víctor Moreno Pérez, Mark S. Kovacs, Jesús García Pallarés , Ricardo Mora Rodríguez, Juan F. Ortega
págs. 1463-1468
Metabolismo óseo en niños y adolescentes deportistas: revisión sistemática
Marta Rapún López, Hugo Olmedillas Fernández , Francisco Pradas de la Fuente, Alba Gómez Cabello, Alejandro González de Agüero, José Antonio Casajús Mallén , Germán Vicente Rodriguez
págs. 1469-1481