Calidad de la dieta de la población española mayor de 80 años no institucionalizada
Ana Hernández Galiot, Isabel Goñi Cambrodón
págs. 2571-2577
Asociación de la ingesta de macro y micronutrentes con calidad de vida en adultos mayores
Samuel Durán Agüero, Natalia González Cañete, Francisca Peña d'Ardaillon, Priscila Candia Johns
págs. 2578-2582
Anthropometric indicators of obesity as predictors of cardiovascular risk in the elderly
Marcos Vidal Martins, Andréia Queiroz Ribeiro, Karina Oliveira Martinho, Fernanda Silva Franco, Jacqueline Danesio de Souza, Keila Bacelar Duarte de Morais, Isabel Cristina Gonçalves Leite, Adelson Luis Araújo Tinoco
págs. 2583-2589
Iván Hernández Betancor, Esther Martín Ponce, Antonio Martínez Riera, Juan José Viña Rodríguez, Carlos Emilio González Reimers, María José de la Vega Prieto, Francisco Santolaria Fernández
págs. 2590-2597
Food intake and nutritional status influence outcomes in hospitalized hematology-oncology patients
Alicia Calleja Fernández, Begoña Pintor de la Maza, Alfonso Vidal Casariego , Rocío Villar Taibo
, Juan José López Gómez
, Isidoro Cano Rodríguez, María Dolores Ballesteros Pomar
págs. 2598-2605
Correlates of objectively measured physical activity in adolescents with Down syndrome: the UP & DOWN Study
Rocío Izquierdo Gómez, Oscar L. Veiga, Bo Fernhall, Mario Díaz del Cueto, Hernán Ariel Villagra , UP and DOWN Study Group, Alberto Sanz Serrano
págs. 2606-2617
María Angeles Díaz Soler, Raquel Vaquero Cristóbal , Luis Espejo Antúnez
, Pedro Ángel López Miñarro
págs. 2618-2623
Jesús Gustavo Ponce González, Hugo Olmedillas Fernández , Julio Calleja González
, Borja Guerra Hernández, Joaquín Sanchís Moysi
págs. 2624-2632
Effects of exercise on inflammation in cardiac rehabilitation
Mª del Mar Roca Rodríguez, Lourdes Garrido Sánchez, José Manuel García Almeida, Josefina Ruiz Nava, Juan Alcaide Torres, Adela Gómez González, A. Montiel Trujillo, Francisco José Tinahones Madueño
págs. 2633-2640
Consumo de frutos secos y aceites vegetales en personas con diabetes mellitus tipo 1
Juan Carlos Ferrer García, Lina Granell Vidal, Amparo Muñoz Izquierdo, Carlos Sánchez Juan
págs. 2641-2647
Evaluación del test paracetamol en suero como indicador predictivo del vaciado gástrico
María Victoria Rodríguez Acosta, José Antonio González Correa , María Ángeles Moreno Fontiveros, José Antonio Benítez Lozano
págs. 2648-2650
Silvia Navarro Prado, Emilio González Jiménez , Miguel Ángel Montero Alonso, Marta López Bueno, Jacqueline Schmidt Río-Valle
págs. 2651-2659
Estimación de la distribución diaria de nutrientes en la dieta estándar en España
Rafael Moreno Rojas , Ángela Fernández Torres, Javier García Pereda, Fernando Cámara Martos, Manuel Ángel Amaro López
, Gaspar Francisco Ros Berruezo, Emilio Martínez de Victoria Muñoz
, Ignacio Martinez de Victoria
págs. 2660-2667
Accuracy of body mass index for age to diagnose obesity in Mexican schoolchildren
Pedro A. Mendoza Pablo, Jesús Valdés, Luis Ortiz Hernández
págs. 2668-2675
Prevalencia de desnutrición en pacientes ancianos hospitalizados no críticos
María Teresa Fernández López, Olga Fidalgo Baamil, Carmen López Doldán, María Luisa Bardasco Alonso, Mª Trinidad De Sas Prada, Fiz Lagoa Labrador, María Jesús García García, José Antonio Mato Mato
págs. 2676-2684
Esmeralda García Parra, Héctor Ochoa Díaz-López, Rosario García Miranda, Laura Moreno Altamirano, Helda H. Morales, Erin I. J. Estrada Lugo, Roberto Solís Hernández
págs. 2685-2691
Design of quality indicators for oral nutritional therapy
Cristiane Comeron Gimenez Verotti, Raquel Susana Matos de Miranda Torrinhas, Ligiana Pires Corona, Dan Linetzky Waitzberg
págs. 2692-2695
Asociación entre comportamiento alimentario e hipercolesterolemia-LDL en jóvenes universitarios
Erika Nohemi Salazar-Ruiz, Yolanda Fabiola Márquez Sandoval, Bárbara Vizmanos Lamotte, Martha Betzaida Altamirano Martínez, Aralia Berenice Salgado Bernabé, Lorenzo Salgado Goytia, José Francisco Muñoz Valle, Isela Parra Rojas
págs. 2696-2702
The understanding, attitude and use of nutrition label among consumers (China)
Jiangen Song, Junxia Huang, Yujuan Chen, Yu Zhu, Haibo Li, Yufeng Wen, Hui Yuan, Yali Liang
págs. 2703-2710
Sistema de análisis de costes: su lugar dentro de un programa de intervención alimentaria, nutrimental y metabólica
Ileana Sonia Fernández Hernández, Sergio Santana Porben
págs. 2711-2726
Intervención activa en la hipercolesterolemia de pacientes con riesgo cardiovascular alto de Atención Primaria: estudio ESPROCOL
Pedro Juan Tárraga López, F.J. García-Norro Herreros, María Loreto Tárraga Marcos, Juan Solera Albero, Esteban González López, Antonio Ruiz García, Vicente Pallarés Carratalá, José Luis Castro Navarro, J. Alins Presas, Josefa María Panisello Royo
págs. 2727-2734
Food intake reported versus nursing records: is there agreement in surgical patients?
Fernanda Braga Azambuja, Mariur Gomes Beghetto, M. C. Silva de Assis, E.D. De Mello
págs. 2735-2739
Empleo de bacteriófagos frente a Salmonella enteritidis como herramienta de prevención
Cristina García, Clara Marín Orenga, Pablo Catalá Gregori, José Miguel Soriano del Castillo
págs. 2740-2742
Presence of microorganisms from isolated Megaselia spp. in foodservice establishments
Carla Soler Quiles, José Guillermo Esteban Sanchis, Ricardo Jiménez Peydró, Jordi Mañes Vinuesa, José Miguel Soriano del Castillo
págs. 2743-2746
Anti-adipogenic activity of an olive seed extract in mouse fibroblasts
C. Veciana Galindo, Ernesto Cortés Castell , Luis Torró Montell, Antonio Palazón Bru, E. Sirvent Segura, Mercedes Rizo Baeza
, Vicente Gil Guillén
págs. 2747-2751
Berta Schnettler Morales, Ligia Orellana Calderón, Germán Lobos Andrade, Horacio Miranda Vargas, José Sepúlveda Maldonado, M. Soledad Etchebarne, Marcos Germán Mora González, Cristian Adasme Berríos, Klaus G. Grunert
págs. 2752-2763
Protein intake, nitrogen balance and nutritional status in patients with Parkinson’s disease: time for a change?
Maryanne Zilli Canedo Silva, Natali Carol Fritzen, Marlon de Oliveira, Michel Paes da Silva, Ricardo Rasmussen Petterle, Hélio Afonso Teive, Christiane de Mesquita Barros Almeida Leite, E.I. Rabito, Maria Eliana Madalozzo Schieferdecker, Mauricio Carvalho
págs. 2764-2770
Bruna Angelo Vieira, Patrícia Sauer, Aline Marcadenti de Oliveira, Carla Haas Piovesan
págs. 2771-2774
Association of eating behaviors and BMI among elementary school students from Mexico
Samuel Munguía Lizárraga, Montserrat Bacardí Gascón, Ana Lilia Armendáriz-Anguiano, Arturo Jiménez Cruz
págs. 2775-2777
págs. 2778-2778