Ángel Gil Hernández
págs. 241-249
Francisco José Sánchez-Muniz, Eva Gesteiro, Manuel Espárrago Rodilla, B. Rodríguez Bernal, Sara Bastida Codina
págs. 250-274
Las dietas de muy bajo valor calórico (DMBVC) en el manejo clínico de la obesidad mórbida
Francisco Javier Vílchez López, Cristina Campos Martín, María José Amaya García, Pilar Sánchez Vera, José Luis Pereira Cunill
págs. 275-285
Valores del ángulo de fase por bioimpedancia eléctrica; estado nutricional y valor pronóstico
L. Llames, V. Baldomero, Mª Laura Iglesias, Liliana Rodota
págs. 286-295
The effect of oilseed consumption on appetite and on the risk of developing type 2 diabetes mellitus
Daniela Neves Ribeiro, R.C.G. Alfenas, Josefina Bressan, N. Mª Brunoro Costa
págs. 296-305
Rosa María Ortega Anta, Liliana G. González Rodríguez, Beatriz Navia Lombán, J. M. Perea, Aranzazu Aparicio Vizuete, Ana María López Sobaler
págs. 306-313
Assessing nutritional status in the elderly; evaluation of Chumlea�s equations for weight
Montse Barceló, Olga H. Torres Bonafonte, Jordi Mascaró, Esther Francia Santamaría, D. Cardona Pera, Domingo Ruiz Hidalgo
págs. 314-318
págs. 319-324
El ejercicio agudo aumenta las concentraciones de homocisteína en varones físicamente activos
Beatriz Maroto Sánchez, Jara Valtueña Santamaría, Ulrike Albers, P.J. Benito, Marcela González Gross
págs. 325-332
Efecto residual del ejercicio de fuerza muscular en la prevención secundaria de la obesidad infantil
Fabián Vásquez Vergara, Erik Diaz, Lydia Lera Marqués, Jorge Meza, Isabel Salas, Pamela Rojas, E. Atalah, Raquel Burrows
págs. 333-339
Effect of endurance and resistance training on regional fat mass and lipid profile
Jorge Pérez Gómez, Germán Vicente Rodriguez, Ignacio Ara Royo , Diana Martinez Redondo, José Puzo Foncillas, Luis A. Moreno Aznar, Carmen Díez Sánchez, José Antonio Casajús Mallén
págs. 340-346
Fabián Vásquez Vergara, Erik Diaz, Lydia Lera Marqués, Jorge Meza, Isabel Salas, Pamela Rojas, E. Atalah, Raquel Burrows
págs. 347-356
Alicia Parra Carriedo, Loren Cherem-Cherem, Daniela Galindo de Noriega, Mª Carmen Díaz Gutiérrez, Ana Bertha Pérez Lizaur, César Hernández Guerrero
págs. 357-364
Graciela Caire Juvera, Francisco A. Vázquez Ortiz, María Isabel Grijalva Haro
págs. 365-371
Desnutrición en pacientes con cáncer; una experiencia de cuatro año.
María Teresa Fernández López, Cecilia Alejandra Saenz Fernández, Mª Trinidad De Sas Prada, Susana Alonso Urrutia, María Luisa Bardasco Alonso, María Teresa Alves, María Teresa Rivero Luis, Paula Álvarez Vázquez, José Antonio Mato Mato
págs. 372-381
Martí Juanola-Falgarona, Nuria Ibarrola, Jordi Salas Salvadó, A. Rabassa Soler, Mònica Bulló Bonet
págs. 382-390
Effects of creatine supplementation in taekwondo practitioner
Rafael Manjarrez-Montes de Oca, Fernando Farfán- González, Socorro Camarillo-Romero, Patricia Tlatempa-Sotelo, Carlos Francisco-Arguelles, Alexander Kormanowski, Javier González Gallego , Ildefonso Alvear-Órdenes
págs. 391-399
Effect of oral nutritional support on hospitalized patients with AID
Renata Pereira da Silva, Ísis Lucilia Santos Borges de Araújo, P. Coelho Cabral, Mª Goretti Pessoa de Araújo Burgos
págs. 400-404
Corina Dias do Prado, Juliana Álvares Duarte Bonini Campos
págs. 405-411
Nutritional status assessment in colorectal cancer patients
Joana Pedro Lopes, Paula Manuela De Castro Cardoso Pereira, Ana Filipa dos Reis Baltazar Vicente, Alexandra Bemardo, Mª Fernanda De Mesquita
págs. 412-418
Evaluation of factors affecting plate waste of inpatients in different helathcare setting
Antonio Valero Díaz, Ángel Manuel Caracuel García
págs. 419-427
Ana Isabel Rigueira García, Emma Zardain Tamargo, Inmaculada López González, Luis Sánchez Álvarez
págs. 428-437
Hábitos alimentarios y evaluación nutricional en una población universitaria
Faustino Cervera Burriel, Ramón Serrano Urrea, Cruz Vico García, Marta Milla Tobarra, María José García Meseguer
págs. 438-446
Hábitos alimentarios, actividad física y nivel socioeconómico en estudiantes universitarios de Chile
Fernando Rodríguez Rodríguez, Ximena Palma, Ángela Romo, Daniela Escobar B., Bárbara Aragú G, Luis Espinoza Oteíza, Norman McMillan, Jorge Gálvez Carvajal
págs. 447-455
Victoria Alcázar Lázaro, Teodoro del Ser Quijano, Raquel Barba Martín
págs. 456-463
Tamara Pozo, Giada De Palma, Jorge R. Mujico, M. Olivares, Ascensión Marcos Sánchez, María D. Acuña Quirós, Isabel Polanco Allué, Y. Sanz, Esther Nova Rebato
págs. 464-473
Fatty acids intake and immune parameters in the elderly
Sonia González Solares, Patricia López Suárez, Abelardo Margolles, A. Suarez Diaz, Ángeles M. Patterson, Adriana Cuervo Coque, Clara González de los Reyes Gavilán, Miguel Gueimonde
págs. 474-478
Montserrat Bacardí Gascón, Elizabeth G. Jones, Arturo Jiménez Cruz
págs. 479-485
Enzyme activity of superoxide dismutase and zincemia in women with preeclampsia
José Araújo Brito, Dilina do Nascimento Marreiro, J. Machado Moita Neto, Danilla Michelle Costa e Silva, Kaluce Gonçalves de Sousa Almondes, Joao de Deus Valadares Neto, Nadir do Nascimento Nogueira
págs. 486-490
The prevalence of overweight and obesity in adolescents in Bahia, Brazil
Cibele Dantas Ferreira Marques, Rita de Cássia Ribeiro Silva, Mª Ester C. Machado, M.L. Portela, Romilda Castro de Andrade Cairo, Elizabete de Jesús Pinto, Leonardo Oliveira Reis Maciel, Luciana Rodrigues Silva
págs. 491-496