Papel de los ácidos grasos omega-3 en la prevención de enfermedades cardiovasculares
Guadalupe Piñeiro Corrales, Natividad Lago Rivero, Jesús Manuel Culebras Fernández
págs. 1-5
Propiedades funcionales y beneficios para la salud del licopeno
Reyna María Cruz Bojórquez, Javier González Gallego , Pilar Sánchez Collado
págs. 6-15
Ingrid Pillar Nascimento da Costa Baptista, Elizabeth Accioly, Patricia Carvalho Padilha
págs. 16-26
Imagen corporal: revisión bibliográfica
Raquel Vaquero Cristóbal , Fernando Alacid Cárceles, José María Muyor Rodríguez, Pedro Ángel López Miñarro
págs. 27-35
Compuestos polifenólicos y capacidad antioxidante de especias típicas consumidas en México
Gilberto Mercado Mercado, Laura A. de la Rosa Carrillo, Abraham Wall Medrano, José Alberto López Díaz, Emilio Álvarez Parrilla
págs. 36-46
Eugenia Pérez Morales, Montserrat Bacardí Gascón, Arturo Jiménez Cruz
págs. 47-51
P. de Miguel-Etayo, Luis A. Moreno Aznar, Iris Iglesia Altaba, Silvia Bel Serrat, Theodora Mouratidou, Jesús María Garagorri Otero
págs. 52-62
Guadalupe Piñeiro Corrales, Natividad Lago Rivero, Rosario Olivera Fernández, Jesús Manuel Culebras Fernández
págs. 63-70
María Dolores Ballesteros Pomar, Rubén Díez Rodríguez, Alicia Calleja Fernández, Alfonso Vidal Casariego , T. González de Francisco, Luis González-Herráez García, Vicente Simó Fernández, Sara Calleja, J. L. Olcoz Goñi, Isidoro Cano Rodríguez
págs. 71-77
Daniel Antonio de Luis Román, Beatriz de la Fuente Salvador, Olatz Izaola Jáuregui, Rocío Aller de la Fuente, S. Gutiérrez, María Morillo
págs. 78-85
Acceptance of handmade products containing nuts and fructooligosaccharides
Gilce Andrezza De Freitas Folly, Ester Neiva Da Silva, Fabiana Vieira Verner, Fernanda Cacilda Dos Santos Silva, Ana Carolina Pinheiro Volp
págs. 86-92
Luciana Bueno, Juliana C. Pizzo, Osvaldo Freitas, Fernando Barbosa Junior, Julio Sergio Marchini, José Eduardo Dutra de Oliveira, José Ernesto Dos Santos
págs. 93-99
Iron (FeSo4) bioavailability in obese subjects submitted to bariatric surgery
Luciana Bueno, Juliana C. Pizzo, Julio Sergio Marchini, José Eduardo Dutra de Oliveira, José Ernesto Dos Santos, Fernando Barbosa Junior
págs. 100-104
Egg consumption and risk of type 2 diabetes in a Mediterranean cohort; the SUN project
Itziar Zazpe, Juan José Beunza Nuin, Maira Bes Rastrollo, Francisco Javier Basterra Gortari, Amelia Marí Sanchis, Miguel Ángel Martínez González
págs. 105-111
Iron availability in an enteral feeding formulation by response surface methodology for mixtures
Luciana Bueno
págs. 112-118
Effects on adolescents� lipid profile of a fitness-enhancing intervention in theb school setting: the EDUFIT study
Daniel N. Ardoy, Enrique G. Artero, Jonatan Ruíz Ruíz, Idoia Labayen Goñi , Michael Sjöström, Manuel Joaquín Castillo Garzón , Francisco Bartolomé Ortega Porcel
págs. 119-126
Virginia Aparicio García-Molina, Cristina Sánchez González , Francisco Bartolomé Ortega Porcel, Elena Nebot Valenzuela, Garyfallia Kapravelou, Jesus Maria Porres Foulquie, Pilar Aranda Ramírez
págs. 127-133
Emilia Arrebola Vivas, Carmen Gómez Candela, Ceila Fernández Fernández, Laura Mª Bermejo López, Viviana Loria Kohen
págs. 137-141
Camila Beltrame Becker Veronese, Lea Teresinha Guerra, Shana Souza Grigolleti, Juliane Vargas, André Ricardo Pereira da Rosa, Cleber Dario Pinto Kruel
págs. 142-147
Fabián Vásquez Vergara, Erik Diaz, Lydia Lera Marqués, L. Vásquez, A. Anziani, Bárbara Leyton, Raquel Burrows
págs. 148-154
Lorena Arribas Hortigüela, L. Hurtós, Raimon Milà Villarroel , Esther Fort, Inmaculada Peiró Martínez
págs. 155-163
Leptin regulates gonadotropins and steroid receptors in the rats ovary
Fernanda S. Cavalcante, Verónica Aiceles, Cristiane Fonte Ramos
págs. 164-168
Cintia Leticia Da Rosa, Ana Paula Dames Olivieri Saubermann, Jacqueline De Souza Silva, Silvia Elaine Pereira, Carlos Saboya, A. Ramalho
págs. 169-172
Nancy Babio, Leonor López, Jordi Salas Salvadó
págs. 173-181
Karla Sánchez Lara, Diego Hernández, Daniel Motola, Dan Green
págs. 182-187
Association between an inflammatory-nutritional index and nutritional status in cancer patients
Carla Alberici Pastore, Silvana Paiva Orlandi, María Cristina González
págs. 188-193
Gabriela Gutiérrez Salmeán, Alejandra Meaney Martínez, Mª Esther Ocharán, Juan M. Araujo, Israel Ramírez Sánchez, Ivonne M. Olivares Corichi, Rubén García-Sánchez, Guadalupe Castillo, Enrique Méndez Bolaina, Eduardo Meaney, Guillermo Manuel Ceballos Reyes
págs. 194-201
Citrullinemia stimulation test in the evaluation of the intestinal function
Beatriz Pinto Costa, Marco Serôdio, Marta Simões, Carla Veríssimo, F. Castro Sousa, Manuela Grazina
págs. 202-210
Cortisol salival como medida de estrés durante un programa de educación nutricional en adolescentes
María Cruz Pérez Lancho, Inmaculada Ruiz Prieto, Patricia Bolaños Ríos, Ignacio Jáuregui Lobera
págs. 211-216
Fabián Vásquez Vergara, Ricardo Cerda Rioseco, Gladys Morales, Patricia Gálvez Espinoza, Yasna Orellana, Bárbara Leyton, Margarita Andrade
págs. 217-222