1. Vivanco F, Palacios JM, García Almansa A. Necesidades calóricas o energéticas. Alimen
tación y nutrición. Ministerio de Sanidad y Consumo....
2. Comité scientifique pour l’alimentation humaine (CSAH). Substances nutritives et consommation énergétique (avis émis le 11 décembre 1992)....
3. Martin, G. Potier de Courcy. Besoins nutritionnels et apports conseillés pour la satisfaction de ces besoins. EMC Endocrinologie-Nutrition...
4. Moreiras Tuni O, Carbajal A, Cabrera Forneiro L, Cuadrado Vives C. Ingestas recomendadas de energía y nutrientes para la población española...
5. EFSA sets European dietary reference values for nutrient intakes (2010-03-26). Disponible en: https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/nda100326
6. United States Department of Agriculture (USDA). National Agricultural Library https:// www.nal.usda.gov/fnic/dietary-reference-intakes
7. Food and Nutrition Board, Institute of Medicine, National Academies Washington DC: National Academy Press. These reports may be accessed...
8. Scientific Opinion on principles for deriving and applying Dietary Reference Values. EFSA Journal 2010; 8(3):1458 [30 pp.]. doi: 10.2903/j.efsa.2010.1458....
9. Dietary Reference Intakes: Tolerable Upper Intake Level Values for Vitamins and Elements NAS. IOM. Food and Nutrition Board. Comprehensive...
10. European Food Safety Authority (EFSA). Tolerable Upper Intake Levels for Vitamins and Minerals by the Scientific Panel on Dietetic products,...
11. Moreiras Tuni O, Carbajal A, Cabrera Forneiro L, Cuadrado Vives C. Calidad de la dieta y objetivos nutricionales para la población española....
12. Ministerio de Agricultura Alimentación y medio Ambiente. Disponible en: http:// www.alimentacion.es/es/campanas/
13. Ministerio De Sanidad Asuntos Sociales e Igualdad. Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN). Disponible...
14. Organización Mundial de la Salud (OMS) World Health Organization (WHO) Disponible en: http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs394/es/
15. Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la Agricultura Food and Agriculture Organization (FAO). Disponible en: http://www.fao.org/nutrition/...
16. Dietary guidelines for americans. Disponible en: https://health.gov/dietaryguidelines/2015/guidelines/
17. Academy of Nutrition and Dietetic. Disponible en: http://www.eatright.org/
18. Health Canada. Disponible en: http://www.hc-sc.gc.ca/fn-an/food-guide-aliment/ index-eng.php
19. Dietitians of Canad. Disponible en: http://www.dietitians.ca/
20. Thomas DT, Erdman KA, Burke LM. Position of the Academy of Nutrition and Dietetics, Dietitians of Canada, and the American College of...