Brown adipose tissue and browning: more than just a heating device
Rubén Cereijo Téllez, David Sanchez Infantes
págs. 185-187
Sara Jiménez González, José Antonio Rubio García, Julia Álvarez Hernández , Fernando Ruiz Grande, Carlos Medina
págs. 188-197
Beatriz Villafuerte, María Martín Frías, María Belén Roldán Martín, Rosa Yelmo Valverde, M. Ángeles Álvarez Gómez, Raquel Barrio Castellanos
págs. 198-203
Influence of malnutrition upon all-cause mortality among children in Swaziland
Paula Acevedo Cantero, María Teresa García Esteban, Noemi López-Ejeda, Amador Gómez, María Dolores Marrodán Serrano
págs. 204-210
María Antonieta Caro Gomez, Carlos Andrés Naranjo González, María Victoria Parra, Natalia Gallego, Diana Valencia Solano, Diana Carolina Rua Molina, Javier Rosique Gracia, Andrés Felipe García Pineda, Luis Felipe Gómez Isaza, Norman Diego Pizano Ramírez, Edgar Gerardo Arcos, Alberto Villegas, Julieta Duque Botero, Gabriel Bedoya
págs. 211-220
Tabaco y diabetes: relevancia clínica y abordaje de la deshabituación tabáquica en pacientes con diabetes
Marco López Zubizarreta, Miguel Angel Hernández Mezquita, José Manuel Miralles García, Miguel Barrueco Ferrero
págs. 221-231
María Jesús Ladra González, Diego Peteiro González, Elvin Aliyev, Francisco Barreiro Morandeira, José Manuel Cameselle Teijeiro
págs. 232-233
Elena González Sánchez-Migallón, Benito Flores Pastor, Joana Miguel Perelló, José Luis Aguayo Albasini
págs. 234-235