págs. 503-504
Early nutrition support therapy in patients with head-neck cancer
María Rosa Alhambra Expósito, Aura Dulcinea Herrera Martínez, Gregorio Manzano García, M. Espinosa Calvo, C. Bueno, María Angeles Gálvez Moreno
págs. 505-510
Epidemiology of home enteral nutrition: an approximation to reality
Rocío Villar Taibo , Miguel A. Martínez Olmos , Diego Bellido Guerrero , Alfonso Vidal Casariego , Roberto Peinó García, Aurelio Martís Sueiro, Emma Camarero González, Vanessa Ríos Barreiro, Pilar Cao Sánchez, Reyes Durán Martínez, María José Rodríguez Iglesias, Brígida Rodríguez Blanco, Juan Rojo Valdés
págs. 511-518
Assessment of micronucleus and oxidative stress in peripheral blood from malnourished children
Elsa Cervantes Ríos, Rocío Ortiz Muñiz, Mina Königsberg Fainstein, Jaime Graniel Guerrero, Leonor Rodríguez Cruz
págs. 519-526
Ana Gutiérrez Hervás, Ernesto Cortés Castell , Mercedes Juste Ruiz , Antonio Palazón Bru, Vicente Gil Guillén , Mercedes Rizo Baeza
págs. 527-532
Pedro Delgado Floody, Felipe Caamaño Navarrete, Cristian Martínez Salazar, Daniel Jerez Mayorga, Bastian Carter Thuillier, Felipe García Pinillos , Pedro Ángel Latorre Román
págs. 533-537
Medición del gasto energético de reposo en pacientes oncológicos pediátricos: concordancia entre calorimetría indirecta y ecuaciones predictivas
Eliana Muñoz Benavides, María Luisa Cordero, Magdalena Castro, Macarena Derado
págs. 538-542
Densidad mineral ósea en niños celiacos: Indicaciones de estudio y efecto de la exclusión del gluten de la dieta
Cristina Iglesias Blázquez, Francisco Jorquera Plaza, José Antonio de Paz Fernández , Luis Miguel Rodríguez Fernández, Laura Regueras Santos, C. Menéndez Arias
págs. 543-549
Adilson Marques, Ana Naia, Cátia Branquinho, Margarida Gaspar de Matos
págs. 550-556
Daniel Fernández Argüelles, Javier Fernández Río
págs. 557-563
Nutritional evaluation of geriatric patients with Alzheimer’s disease in Southern Brazil: case-control study
Flávia Ivanski, Lizziane de Paula Nascimento, Bárbara Luísa Fermino, Juliana Sartori Bonini, Weber Cláudio Francisco Nunes da Silva, Juliana Maria Silva Valério, Roberta Fabbri, Anne Karine Bosetto, Elizama de Gregório
págs. 564-569
Green tea supplementation promotes leukocyte telomere length elongation in obese women
C. Barbosa Nonino, Vitor Caressato Pinhanelli, Natália Yumi Noronha, Driele Cristina Gomes Quinhoneiro, Marcela A. S. Pinhel, Bruno A. P. de Oliveira, Julio Sergio Marchini, Carolina F Nicoletti
págs. 570-575
Visceral adiposity increases the risk of breast cancer: a case-control study
Jordana Carolina Marques Godinho-Mota, Karine Anusca Martins, Larissa Vaz-Gonçalves, João Felipe Mota, Leonardo Ribeiro Soares, Ruffo Freitas-Junior
págs. 576-581
Incremento en el consumo de fibra dietética complementario al tratamiento del síndrome metabólico
Iván Antonio García-Montalvo, Sheila Yamile Méndez Díaz, Noyoltzin Aguirre Guzmán, Marco Antonio Sánchez Medina, Diana Matías-Pérez, Eduardo Pérez Campos
págs. 582-587
V. Olvera Hernández, Jorge Luis Ble Castillo, David Betancur Ancona, Juan José Acevedo Fernández, Arturo Francisco Castellanos Ruelas, Luis A. Chel Guerrero
págs. 588-595
Enilce de Oliveira Fonseca Sally, Luiz Antonio dos Anjos, Eloane Gonçalves Ramos, Vânia de Matos Fonseca, Bruna de Andrade Messias da Silva, Vivian Wahrlich
págs. 596-605
Josep Lluch Taltavull, Gabriel Antonio Mercadal Orfila, Yashmin Silvana Afonzo Gobbi
págs. 606-611
Maria del Mar Bibiloni Esteva, Eulàlia Vidal García , Marta Carrasco, Alicia Julibert García, Antoni Pons Biescas, Josep Antoni Tur Marí
págs. 612-619
Depression and food consumption in Mexican college students
Irina Lazarevich, María Esther Irigoyen Camacho, Mª del Consuelo Velázquez Alva, Norma Lara Flores, Oralia Nájera Medina, Marco A. Zepeda Zepeda
págs. 620-626
Serum zinc and copper concentrations and ratios in cirrhotic patients: correlation with severity index
Manuel Martínez Peinado, Ascensión Rueda Robles, M. Flor Nogueras López, Marina Villalón Mir, María Jesús Oliveras López, Miguel Navarro Alarcón
págs. 627-632
Score of “eat-ability”as a predictor of malnutrition in patients with gastrointestinal tract cancer: a pilot study
Taiane Dias Barreiro, Maurício Guidi Saueressig, Georgia Brum Kabke, Pâmela Kraemer Ferreira, Ana Valeria Gonçalves Fruchtenicht, Oly Campos Corleta, Luis Fernando Moreira
págs. 633-641
Alejandra Rodríguez Tadeo, Begoña Patiño Villena, Eduardo González Martínez-Lacuesta, Rene Urquidez Romero, Gaspar Francisco Ros Berruezo
págs. 642-649
Salt content in bread in Spain, 2014
Napoleón Pérez Farinós , Sara Santos Sanz, María Angeles Dal-Ré Saavedra, M.ª José Yusta Boyo, Teresa Robledo de Dios, Javier Castrodeza Sanz, Jesús Campos Amado, Carmen Villar Villalba
págs. 650-654
María Andrea Aimar, Gabriela Pomiglio, Fernando Baccaro, Mario Traverso, Jorge Audisio, Priscila De Feo, Adriana Crivelli, Mariela Flores Lazdin, Red Interdisciplinaria de Atención Nutricional Ambulatoria
págs. 655-660
págs. 661-668
Cachexia in hospitalized patients with heart failure
Natália Fernandes dos Santos, Claudia Porto Sabino Pinho, Ana Jéssica Pacheco Ferro Cardoso, Roberta Maria Lins Mendes
págs. 669-676
F. Higuera de la Tijera, Alfredo Servín Caamaño, Luis Servìn Abad, J.L. Pérez Hernández
págs. 677-682
María Pía de la Maza Cave, S. Hirsch, G. Barrera, Elena Canales, D. Bunout
págs. 683-688
Jesús Siquier Coll, Yolanda Collado Martín, Milagros Sánchez Puente, Francisco Javier Grijota Pérez, Mario Pérez Quintero, Ignacio Bartolomé Sánchez, Diego Muñoz Marín
págs. 689-697
Aura Dulcinea Herrera Martínez, Rafael Palomares Ortega, Rodrigo Bahamondes Opazo, Paloma Moreno Moreno, María José Molina Puerta, María Angeles Gálvez Moreno
págs. 698-706