Four decades of bariatric surgery in a community hospital of Spain
Aniceto Baltasar Torrejón, Rafael Bou, Marcelo Bengochea Cantos, Carlos Serra, Lirios Ferri Candela, Nieves Pérez, Francisco Arlandis Félix, Rosa Martínez, Luis Alberto Cipagauta Bazurto
págs. 980-988
Organization and management of clinical nutrition in Spain: How do we assess the quality of our activities?
Tomás Martín Folgueras, María Dolores Ballesteros Pomar, Rosa Burgos Peláez, María Victoria Calvo Hernández, Luis Miguel Luengo Pérez, José-Antonio Irles-Rocamora, Gabriel Olveira Fuster , Alfonso Vidal Casariego
, María Julia Álvarez Hernández
págs. 989-996
The two sides of superior mesenteric artery syndrome treatment: conservative or surgical management?
Elvia Johanna Osegueda de Rodríguez, Antonio Carlos Hernández Villegas, Aurora Elizabetz Serralde Zúñiga, Ana Luz del Carmen Reyes Ramírez
págs. 997-1000
Importancia de reportar la selección de casos y controles
Paloma Arnaiz Seminario, Araceli Benavides Ward, Estefanía Hilbck Arámbulo
págs. 1001-1001
págs. 1002-1002
págs. 1003-1003
La recomendación del consumo de alcohol en las «Guías alimentarias para la población española»: Un mensaje demasiado ambiguo
Iñaki Galán, Nuria Aragonés, Joan Ramon Villalbí Hereter
págs. 1004-1005
Lluís Serra Majem, Javier Aranceta Bartrina
págs. 1006-1008
Impulsividad y conducta alimentaria en varones
José Eduardo Guerrero Gallarday, Anthonny Micheel Olano Yalta
págs. 1009-1009