Ganoderma lucidum improves physical fitness in women with fibromyalgia
Daniel Collado Mateo, Francesco Pazzi, Francisco Javier Domínguez Muñoz, Juan Pedro Martín Martínez, Pedro Rufino Olivares Sánchez-Toledo, Narcís Gusi Fuertes , José Carmelo Adsuar Sala
págs. 2126-2135
Novel insights on intake of meat and prevention of sarcopenia: all reasons for an adequate consumption
Mariangela Rondanelli, Simone Perna, Milena Anna Faliva, Gabriella Peroni, Vittoria Infantino, Raffaella Pozzi
págs. 2136-2143
Diuli Cardoso, A.S.B. Moreira, Glaucia M. M. Oliveira, Ronir Raggio Luiz, Glorimar Rosa
págs. 2144-2152
In vitro and in vivo antioxidant activity of Buriti fruit (Mauritia flexuosa L.f.)
Amanda Batista da Rocha Romero, Maria do Carmo de Carvalho Martins, Paulo Humberto Moreira Nunes, Nayara Ravenna Trindade Ferreira, Ana Karolinne da Silva Brito, Polliana Farias Marinho da Cunha, Alessandro de Lima, Regina Célia de Assis, Eva Moreira Araújo
págs. 2153-2161
Prevalence and factors associated with vitamin B12 deficiency in elderly from Viçosa/MG, Brasil
Karina Oliveira Martinho, Adelson Luis Araújo Tinoco, Andréia Queiroz Ribeiro
págs. 2162-2168
Chronic enteritis in patients undergoing pelvic radiotherapy: prevalence, risk factors and associated complications
Ana Hernández Moreno, Alfonso Vidal Casariego , Alicia Calleja Fernández, Georgios Kyriakos, Rocío Villar Taibo , A. Urioste Fondo, Isidoro Cano Rodríguez, María Dolores Ballesteros Pomar
págs. 2178-2183
Niveles de actividad física, condición física y tiempo en pantallas en escolares de Bogotá, Colombia: Estudio FUPRECOL
Daniel Humberto Prieto Benavides, Jorge Enrique Correa Bautista, Robinson Ramírez Vélez
págs. 2184-2192
A short-term circuit resistance programme reduced epicardial fat in obese aged women
Miguel Angel Rosety , Maria Teresa Pery Bohorquez , Maria Antonia Rodríguez Pareja , A. Díaz-Ordoñez, Jesús María Rosety Rodríguez, N. García Gómez, Francisco Brenes Martin, Manuel Rosety-Rodríguez , Rocío Toro Cebada, Francisco Javier Ordóñez Muñoz , Ignacio Rosety
págs. 2193-2197
Vicente Nebot, Eraci Drehmer Rieger, Laura Elvira Macagno, Sonia Sales, Carlos Sanchís, Laura Esquius, Ana Pablos Monzó
págs. 2198-2207
Body composition and somatotype of professional and U23 hand Basque pelota players
Aritz Urdampilleta Otegui, Juan Mielgo Ayuso , Jara Valtueña Santamaría, Francis Holway, Alfredo Córdova Martínez
págs. 2208-2215
Assessment of somatic maturation of Venezuelan adolescents
Betty Méndez Pérez, María Dolores Marrodán Serrano, Consuelo Prado Martínez, Julieta Aréchiga Viramontes, María Dolores Cabañas Armesilla
págs. 2216-2222
Patricio Siegel Tike, Giovanni Rosales Soto, Tomás Herrera Valenzuela, Samuel Durán Agüero, Rodrigo Yáñez Sepúlveda
págs. 2223-2227
Raúl Carrillo Cubides, Luis Gonzalo Aldana Alarcón, Adriana Rocío Gutiérrez Galvis
págs. 2228-2234
Hábitos de entrenamiento en mujeres piloto de élite internacional
Marta Martín Rodríguez, Esther Blasco Herráiz , María Fargueta, Rafael Olcina, Cristina Monleón García
págs. 2235-2241
Úlcera por presión: incidencia y factores demográficos, clínicos y nutricionales asociados en pacientes de una unidad de cuidados intensivos
Ana Carolina Oliveira Costa, Claudia Porto Sabino Pinho, Alyne Dayana Almeida dos Santos, Alexsandra Camila Santos do Nascimento
págs. 2242-2252
Cutoff point of the phase angle in pre-radiotherapy cancer patients
Rachel Souza Thompson Motta, Ivany Alves Castanho, L.G. Coca Velarde
págs. 2253-2260
Juan Ramón Jáudenes Marrero, Arturo Hardisson de la Torre, Ángel Gutiérrez Fernández, Carmen Rubio Armendáriz, Consuelo Revert Gironés
págs. 2261-2268
Rosalía Fernández Vázquez, Javier Martínez Blanco, María del Mar García Vega, Miguel Ángel Barbancho Fernández, José Ramón Alvero Cruz
págs. 2269-2273
Chaopin Li, Beibei Zhao, Yuxin Jiang, Jidong Diao, Na Li, Wei Lu
págs. 2274-2279
Microbiological assessment of lettuce salads and antimicrobial resistance of Staphylococcus spp
Josi Guimarães César, Andriele Madruga Peres, Caroline Pereira das Neves, Érica Tupiniquim Freitas de Abreu, Jozi Fagundes de Mello, Ângela Nunes Moreira, Kelly Lameiro Rodrigues
págs. 2280-2285
Urbano o rural: ¿dónde se come mejor y de forma más saludable?
Eva María Valero Blanco, María de los Ángeles Ortega de la Torre, Patricia Bolaños Ríos, I. Ruíz Prieto, Ana Velasco Arranz, Ignacio Jáuregui Lobera
págs. 2286-2293
Effect of antioxidant potential on severity of cirrhosis in humans
Elisângela Colpo, Julia Gomes Farias, Iria Luiza Gomes Farias, Luiz Gustavo Brenner Reetz, Liliane Oliveira, Diego Michelon de Carli, Edson Irineu Müller, Érico Marlon de Moraes Flores, Saulo Roth Dalcin, João Batista Teixeira da Rocha
págs. 2294-2300
Oscar Castillo Valenzuela, Jéssica Liberona Zúñiga, María Angélica Domínguez De Landa, Frank Thielecke, Mary Mondragón M., Jaime Rozowski Narkunska, S. Cruchet Muñoz
págs. 2301-2308
Andrea Catalina Trompetero González, Edgar Cristancho, William Fernando Benavides Pinzón, Mauricio Serrato Roa, María Paula Landinéz, Joel Rojas
págs. 2309-2318
Asociación entre el índice glucémico o la carga glucémica y el grosor de la íntima media en pacientes con alto riesgo cardiovascular: análisis de una submuestra del ensayo PREDIMED
Nuria Goñi Ruiz, Miguel Ángel Martínez González , Jordi Salas Salvadó, Pilar Buil Cosiales, Javier Díez Espino, Eduardo A. Martínez Vila, Pablo Irimia, Emilio Ros Rahola, Estefanía Toledo Atucha
págs. 2319-2330
Treatment of subclinical hyperthyroidism: effect on body composition
Diana Boj Carceller, Alejandro Sanz París, Enrique Sánchez Oriz, Rafael García-Foncillas López, Pilar Calmarza Calmarza, Vicente Blay Cortes, María Dolores Abós Olivares
págs. 2331-2337
Alimentos fuentes de sodio: análisis basado en una encuesta nacional en Colombia
Diego Alejandro Gaitán, Alejandro Estrada Restrepo, Gustavo Argenor Lozano, Luz Mariela Manjarres
págs. 2338-2345
Sandra de la Cruz Marcos, Beatriz de Mateo Silleras, M.ª Alicia Camina Martín, Laura Carreño Enciso, Alberto Miján de la Torre, José Eduardo Galgani Fuentes, María Paz Redondo del Río
págs. 2346-2352
¿Es válido el uso del Índice de Masa Corporal para evaluar la obesidad en personas musculosas?
José Ignacio Baile Ayensa
págs. 2353-2354
Comportamiento del eje entero-insular en una población deportista: influencia de la dieta y el ejercicio
Maria del Carmen Duran, Rocío Toro Cebada
págs. 2355-2356