Addition of dietary fiber sources to shakes reduces postprandial glycemia and alters food intake
Flávia Galvão Cândido, Winder Tadeu Silva Ton, R.C.G. Alfenas
págs. 299-306
Higher HDL levels are a preventive factor for metabolic syndrome in obese Turkish children
Samet Özer, Resul Yilmaz, Nafia Özlem Kazancý, Ergün Sönmezgöz, Erhan Karaaslan, Buket Altuntaº, Yunus Emre Kuyucu
págs. 307-312
Keyla Carolina Montero, Rafael Moreno Rojas , Edgar Alí Molina, Maximo Segundo Colina Barriga, Adriana Beatriz Sánchez-Urdaneta
págs. 313-320
Magnolia del Carmen Navarro Falcón, Ana Parejo Campos, José Luis Pereira Cunill, Pedro Pablo García Luna
págs. 321-325
Estudio de tolerancia y aceptacion de una formula enteral hiperproteica enriquecida en fibra
Daniel Antonio de Luis Román, Olatz Izaola Jáuregui, Angeles Castro Lozano, M. Martin, Beatriz Torres Torres, Juan José López Gómez , Emilia Gómez Hoyos, Mercedes Blanco Naveira
págs. 326-333
Irma Aranda González, Óscar Tamayo Dzul, Enrique Barbosa Martín, Maira Segura Campos, Yolanda Beatriz Moguel Ordóñez, David Betancur Ancona
págs. 334-340
Mónica Navarro Meza, Omar Arroyo Helguera, Fermín Paul Pacheco-Moisés, María Luisa Pita López, Felipe Santoyo Telles, Genaro Gabriel Ortiz
págs. 341-350
Effect of periodized water exercise training program on functional autonomy in elderly women
Paulina Yesica Ochoa Martínez, Javier Arturo Hall López, Alberto Paredones Hernández, Estélio Henrique Martin Dantas
págs. 351-356
Relación entre las horas de sueño y constipación en adultos mayores chilenos
Natalia González Cañete, Francisca Peña d'Ardaillon, Priscila Candia Johns, Samuel Durán Agüero
págs. 357-362
Nutritional status, muscle mass and strength of elderly in Southern Brazil
Maria Helena Klee Oehlschlaeger, Carla Alberici Pastore, Adriana Schüler Cavalli, María Cristina González
págs. 363-370
Breast cancer and body image as a prognostic factor of depression: a case study in México City
María José Aguilar Cordero , Norma Mur Villar
, Marisol Neri Sánchez, María Luisa Pimentel Ramírez, Arturo García Rillo, Eusebio Gómez Valverde
págs. 371-379
Transient hyperthyroidism after total laryngectomy for laryngeal cancer
Eduardo Salazar Thieroldt, Jorge Boado Lama, Sheila Molinero Abad, Alberto Miján de la Torre
págs. 380-383
Patient-Generated Subjective Global Assessment and classic anthropometry: comparison between the methods in detection of malnutrition among elderly with cancer
Carolina Araújo dos Santos, Carla de Oliveira Barbosa Rosa, Andréia Queiroz Ribeiro, Rita de Cassia Lanes Ribeiro
págs. 384-392
Nivel de condición física y su relación con el estatus de peso corporal en escolares
Arancha Gálvez Casas, Pedro Luis Rodríguez García, Andrés Rosa Guillamón, Eliseo García Cantó, Juan José Pérez Soto, María Loreto Tárraga Marcos, Pedro Juan Tárraga López
págs. 393-400
Juan José García Verazaluce, María del Carmen Vargas Corzo, María José Aguilar Cordero , Francisco M. Ocaña Peinado, Álvaro Sarmiento Ramírez, Rafael Guisado Barrilao
págs. 401-414
Cumplimiento de las recomendaciones de actividad física para la salud en adultos hipertensos
Cristina Romero Blanco, Diego José Villalvilla Soria, Esther Cabanillas, María Laguna Nieto, Susana Aznar Laín
págs. 415-420
Estudio comparado de la intensidad de entrenamiento sobre la máxima tasa de oxidación de grasas
David Leonardo Ulloa Díaz, Belén Feriche Fernández-Castanys , Paola Barboza, Paulino Padial Puche
págs. 421-429
Fernando Rodríguez Rodríguez, Alex Delgado Ormeño, Patricio Rivera Lobos, Víctor Tapia Aranda, Carlos Cristi Montero
págs. 430-435
Rafael Ríos de Moya Angeler, Vicente María Bosch Giménez , Fernando Santonja Medina
, J. M. López Abuín, Marta Garaulet Aza
págs. 436-442
Estado de los cuidados alimentarios y nutricionales en los hospitales públicos del Ecuador
Sylvia Gallegos Espinosa, Marcelo Nicolalde Cifuentes, Sergio Santana Porben
págs. 443-448
Hábitos alimentarios y conductas relacionadas con la salud en una población universitaria
Violeida Sánchez Socarrás, Alicia Aguilar Martínez
págs. 449-457
Janiara David Silva J., Karine A. Louvera Silva, S. R. Baggio, Marcelo A. Morgano, Aline Silva de Aguiar Nemer, Késia Diego Quintaes
págs. 458-465
Frecuencia de comidas fuera de casa y calidad de hidratos de carbono y de grasas en el Proyecto SUN
Cecilia Villacis Dueñas, Itziar Zazpe, Susana Santiago Neri, Carmen de la Fuente Arrillaga, Maira Bes Rastrollo, Miguel Ángel Martínez González
págs. 466-474
Inseguridad alimentaria y vulnerabilidad social en Chiapas: el rostro de la pobreza
Julio César Martínez Rodríguez, Nestor Rodolfo García Chong, Laura Elena Trujillo Olivera, Lucio Noriero Escalante
págs. 475-481
Luciana Milek dos Santos, Lindamir Tomzack Tulio, Leticia Fuganti Campos, Marcelo Ramos Dorneles, Cláudia Carneiro Hecke Krüger
págs. 482-487
The presence and accuracy of food and nutrition terms in the Spanish and English editions of Wikipedia: in comparison with the Mini Larousse encyclopaedia
Laura María Cabrera Hernández, Carmina Wanden-Berghe Lozano , Celeste Curbelo Castro, Javier Sanz Valero
págs. 488-493
Role of ApoA1 on High-Density Lipoprotein: an intervention with plant sterols in patients with hypercholesterolemia
Ismael San Mauro Martín, Luis Rodolfo Collado Yurrita, María Ángeles Cuadrado Cenzual, María José Ciudad Cabañas, Paula Mendive Dubourdieu
págs. 494-499
Adequacy of energy and nutrient intake in patients with heart failure
Karina Sanches Machado d�Almeida, Ingrid Dalira Schweigert Perry, Nadine Clausell, Gabriela Correa Souza
págs. 500-507
Predictors of hyperlipidemia during the first half of pregnancy in Mexican women
Adriana Garduño Alanís, Gilberto Felipe Vázquez de Anda, Roxana Valdés Ramos, Juan O. Talavera, Javier Edmundo Herrera Villalobos, Gerardo Huitrón, Eduardo Hernández-Garduño
págs. 508-513
An exclusively based parenteral fish-oil emulsion reverses cholestasis
Miryam Triana Junco, Natalia García Vazquez, Carlos Zozaya Nieto, Marta Ybarra Zabala, Steven A. Abrams, Abelardo García de Lorenzo y Mateos, Miguel Sáenz de Pipaón Marcos
págs. 514-516